Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia nl

Szukamy osób do odchudzania

Polecane posty

Gość Natalia nl

Dziewczyny uwaga TYLKO DLA MIESZKAJĄCYCH POZA GRANICAMI POLSKI Szukam jeszcze 8 kobiet które spróbują naszego Booster do spalania tluszczu Szukam PO 2 osoby w wieku: ponizej 25 lat 20-30 lat 30-40 lat ponad 40 lat Więc jeżeli chcesz mieć więcej energii Schudnąć mniej podjadać przyspieszyć metabolizm Napisz komentarz

Gość gość
Zgodzę się ze wszystkim pozytywnymi opiniami na temat Foreverslimu.Każdy kto chce się odchudzać a wie że nie da rady na samej diecie powinien kupić te tabletki bo według mnie nie ma nic lepszego aby wspomóc odchudzanie.

Gość gość
Zdecydowane tak dla Slimunox.Dla mnie jedyne tabletki które rzeczywiście odchudzają.W sumie dzięki tym tabletka nawet nie trzeba się aż tak starać.Waga spada bardzo szybko.Spodziewałam się że dzięki nim schudnę ale o takich efektach nawet nie marzyłam.

Gość gość
Zgadzam się co do skuteczności Slimunox. Moja koleżanka go brała i właśnie ze względu na efekt jaki u niej widze codziennie, też zdecydowąłam się zakupić ten suplement

Gość gość
Mi akurat udało się trwale schudnąć dzięki Foreverslim ale jeżeli odpukać musiałabym jeszcze kiedykolwiek sięgnąć po tabletki to ponownie wybrałabym Foreverslim.Wole nie eksperymentować.

Gość gość
Stosuję Slimunox od miesiąca jak na razie moja waga spadła o 3,5 kilo.Jestem bardzo zadowolona, bo stanowi tobardzo dobrą prognozę na kolejne 2 miesiące odchudzania

Gość gość
Mnie nie trzeba było namawiać do odchudzania bo widziałam jak wyglądam i wcale mi się to nie podobało.A Foreverslim okazał sie idealnym produktem dzięki któremu pozbyłam się całej nadwagi.Szybko i skutecznie bez problemów pokonałam nadwagę.

Gość gość
Chyba jedyne tabletki które w ogóle skutkują to Foreverslim.Przynajmniej w moim przypadku.W dwa miesiące udało mi się pozbyć przeszło 10 kg nadwagi.Bez problemu można je kupić na Allegro.

Gość gość
sposobów na odchudzanie jest cała masa, moim zdaniem najważniejsze jest to, aby nie wprowadzać rygorystycznych diet, bo ciężko jest się z nich wydostać. Bardzo prawdopodobny jest również efekt jojo i cały wkład idzie na marne. Podstawą jest oczywiście dieta, ale w granicach rozsądku . Ja jestem na ujemnym bilansie kalorycznym, przyjmuje ok 200 kalorii mniej niż powinnam, do tego dołaczyłam fitt spray pro i efekty są po prostu świetne. Aktualnie - 6 kg