Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nie szanują kobiet

Polecane posty

Gość gość
Bo w Polsce takich brakuje ? A jak jakiś jest naprawdę super to już jest rozrywany na części rodzynek

Gość gość
gość dziś Ale ja się pytam dlaczego nie ustawia się kolejka tych super facetów x Bo z kolei fla nich to autorka jest "byle kim" i nawet nie chca na nią splunąć. Life is brutal :D

Gość gość
przecież dziewczyna to jest 20 latka o kobiecie młodej mozna mówić jak ma +25 debile

Gość gość
Sprawa wyglada tak, że nawet bogatemu facetowi zalezy na kobiecie czulej i kochajacej w ktorej bedzie mial oparcie. Po co mu roszczeniowa q***a taka jak autorka? :D

Gość gość
Spokojnie, spokojnie. Po 8: 00 pielegniarka przyniesie Ci lekarstwa. Wytrzymaj.

Gość gość
Dziwny temat :-/ Ja i mój facet uważamy że bardzo młoda jest właśnie do 25,to araby i czarni mówią że 25 latki nie są młode,coś nie tak z tym wykopem i Polakami ;) To wy macie problem bo starzejcie sie i jajca wam wiszą :D 25 latki sa młode

Gość gość
7:59 mówisz o sobie ? Ja idąc ulicą mam wielu adoratorow i to ja z obrzydzeniem odwracam wzrok od takich stu//le/jarzy i niemot jak ty , z resztą dostałam propozycję pracy w Niemczech i tam znajde męża

Gość gość
07:56 o to tak jak ja.

Gość gość
A mi to zwisa od kiedy czy do kiedy jest mlodosc. Poza tym nikt nie ma daty urodzenia wypisanego na czole. Na pewno postarza bycie wrednym co zapewne spotkalo autorke.

Gość gość
Jak można pisać że 25 latka powinna mieć męża i dziecko?Kyrie elejson :(

Gość gość
Kobietom za to cycki nie wiszą :D 25 - latka to kobieta, a nie dziewczyna. Chociaz nieraz slyszalem jak babcie przed blokiem tez mianują sie per "dziewczęta" :D

Gość gość
gość dziś Jak można pisać że 25 latka powinna mieć męża i dziecko?Kyrie elejson x Autorce to nie grozi, spokojnie. Zemrze jako stara panna.

Gość gość
W Niemczech bedziesz tym czym sa Ukrainki w Polsce. Ostatnia deska ratunku dla jakiegos niemieckiego stulejarza. Ale jak dziewczyny zobaczą na fejsie że masz męża Niemca to aż z zazdrości cały GS rozwala.

Gość gość
A ja jestem bardzo młoda mam 22 lata jestem dziewczęca i słucham popu i chodzę w pastelowych ubraniach i co powiecie ze za stara jestem?Jak można mlode osoby przed 30 r.ż tak postarzać?Nie trzeba myśleć żeby wiedzieć że takie pierdoły jak wykop pl piszą debile którzy chcą opiekunek a nie partnerek.Nie przejmujcie się facetami bo pieprzą trzy po trzy niech sami dorosną a dziewczynom dadzą spokój.

Gość gość
Polacy to nadal wschodnie bydło , może się w Polsce ekonomicznie poprawiło ale mentalność nadal jak u ruskich albo i gorzej , w Rosji facet przynajmniej funduje wszystko dziewczynie a w Polsce facet wymaga i wymaga a nic od siebie nie daje , sorry ale po co typowej pracujacej, gotującej , Polce facet ? W Niemczech facet nigdy nie zrobi kobiecie chińskiego wywodu na temat wieku czy tego że kobieta nie umie gotować ,bo tam to norma

Gość gość
gość dziś jesteś młoda ale uważaj bo za 3 lata będziesz stara (śmiech) :D według mężczyzn ;)

Gość gość
Coś się ta pielęgniarka spóźnia.:):):)

Gość gość
W Pl typy pieprzą że dziewczyny mają dojrzewać ale z jakiej racji?Jestem mężczyzna i dla mnie dziewczyna przed 30 to młoda gąska a biologicznie dziecko można urodzić po 30 :) Także wywody wykopu są słabe

Gość gość
Sorry ale jaka kobieta chce na męża i ojca faceta który ma 25 lat mieszka z rodzicami ,nie ma auta i zarabia najniższa , facet to ma być opiekun rodziny ,filar na którym to wszystko ma się trzymać a nie dodatkowy krzyż dla kobiety , ja się nie dziwię że polki sikaja za anglikami czy Niemcami bo oni od małego mają wpajane priorytety , szacunek do kobiet bo Niemki są głową rodziny i nie ma z żoną dyskusji

Gość gość
Komuś tu brakuje seksu i to bez dwóch zdań.

Gość gość
Głupie bydło pisze ze 25 latki nie są młode.Wiadomo że 15-24 latka jest bardzo młoda i świeża ale te starsze też są młode i fajne.

Gość gość
A co kogo obchodzi zdanie stulejek z wykopu ?

Gość gość
Dokładnie. U nas na kółku rozancowym właśnie tak stwierdziliśmy że my jeszcze młode jesteśmy.

Gość gość
Polacy to psychole.Rozwodza się nad wiekiem i na tym że 20 latki maja być kobiece.Z jakiej k***a racji?20 latka to mlodziutka dziewczyna i młodzieżowka sami dorosnijcie faceci

Gość gość
bzdury zarowno kobiety nie szanuja mezczyzn jak i mezczyzni kobiet jedni warci drugich.

Gość gość
Mam 19 lat i czuje się osaczona w Polsce :/ Wpisałem w Google hasło : "Czy Polacy szanują kobiety" a wyszło mi takie coś.Czyli za 6 lat nie będę młoda?Żal mi takich facetów którzy mają myślenie araba xd.Sami 30 latkowie noszą fullcapy i plują na ulicy słuchając swojego zjepanego rapu a młodym dziewczynom każą szybko dojrzewać.Zjeoy na których szkoda czasu :) Niech sami dorosną i będą z jajami a nie robią z siebie małych chłopców xd Rodzić moge kiedy chce teraz nauka i młodość a wasze brudne wywody na temat kobiet przeniescie na forum dla facetów bo z tego co mi wiadomo to kafeteria jest dla kobit

Gość gość
gość dziś Wyssysaja z płci żeńskiej młodość i dziewczęcość a sami zachowują się jak rozszczeniowy chłopcy :) Polacy są jak mali chłopcy chcący rządzić kobietami od to

Gość gość
Na wykopie można znaleźć tag prokuratorboners na który wstawiają dziewczyny 12-17 letnie no bo jak nastolatka ma dowód to już jest wdg ich dorosła haha :D zapominają że w prawie tylko a nadal jest gówniarką , chorzy faceci serio,hebefile zasrani :-/

Gość WYKOPDOZNISZCZENIA
Wykop.Pl trzeba zniszczyć bo zagraża dziewczynom i kobietom (piszę to jako młoda 19 latka) to trzeba zniszczyć

Gość gość
Za co Polacy maja szanować Polki? Za to ze całymi dniami siedzą na fejsie i insta? Za zero zainteresowań i hobby? Za tysiące wymagań a same są puste jak wydmuszka? Pluje na was polki, już wole Ukrainkę albo Białorusinkę od was, patologii spoleczna