Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na tej sympatii dziwne , same ładne dziewczyny .

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe , co one tam robią, albo kłamią na fotkach ?.

Gość gość
kłamią, same fotoszopy. Fajnie jakby na ulicach tez byly takie ladne, a 90% to pasztety

Gość gość
Ładna na was nie poleci bo jesteście brzydcy i jèbie od was

Gość gość
Kłamią kiedyś wyslalam fotke kolesiowi yo powiedzial ze pewnie jestem gruba bo bez figury i zablokowal mnie. Czyli duzo ladek musi byc pasztetami skoro tako incydent sie stal. Duzo lasek uzywa Photoshopa i na zdjeciu laleczka a w rzeczywistoci anna grodzka. I dodam ze nie jestem gruba mam niedowage pozdr.

Gość gość
albo wklejaja zdjecia jakies takie nieostre bo akurat tam zorbione jakiegos odpowiedniego profilu ze nie widac negatywnych rzeczywistych cech jak np. nadto wystajaca szczeka wybieraja najlepsze zdjecia z calego zycia i do tego jeszcze z przed 10 lat to tak jakbys zrobil sobie sesje u fotografa i potem wybral 2 zdjecia ze 100 to ja wole podejsc do dziewczyny na ulicy najwyzej mi powie ze nie ma czasu albo ze ma faceta

Gość gość
Fake profile albo ktos nimi steruje bot albo czlowiek. Celowo tworza profile pieknych, dostepnych kobiet zeby przyciagac naiwniakow. Moj kolega informatyk kiedys pracowal dla sympatii i mowil jak sterowal kilkanustoma profilami kobiet, ktore w rzeczywistosci nie istnialy. Naciagal uzytkownikow na wydawanie kasy, zwodzil. Oczywiscie oficjalnie o tym sie nie mowi.