Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie kobiety mają pecha

Polecane posty

Gość gość

Że trafiają się im takie debile psychicznie chorzy faceci na forum pokazują ze na 100% mają coś nie tak z głową do tego są zboczeni kobiety zostawcie ich bo nie będziecie miały życia raz ze beda was bić jak juz tego nie zrobil i was zdradzają po co macie płakać przez nich

Gość gość
gość dziś fajnie tak mówić za wszystkie kobiety ja swojego męża oddałabym życie mój miś

Gość gość
Trzeba było jeszcze dodać że już nastolatki powinny sobie kota kupić a od facetów uciekać.

Gość gość
Polskie kobiety nie mają ''pecha'', tylko są zwyczajnie głupie, zakompleksione i brakuje im godności osobistej. Jak się nad sobą nie pracuje, to się kończy w bagnie, i tyle. Zabawne, że większość nawet wniosków nie potrafi wyciągać i nie uczy się na błędach.

Gość gość
gość dziś zgadam się mimo wszystko kobiety mają dziwne myślenie ja wymagam tylko miłości i żeby się troszczyła o mnie a ja o nią , szczerość i wierność i szacunek , ale nie kobiety mają coś z głową bo jak ja ćwiczę kilka lat kulturystykę i zawsze mówię że nie patrzę na wygląd to nie mówi dziewczyna nie jestem ciebie warta i tak dalej masz rację poczucie wartości mają niskie kobitki ale trzeba im pomóc i wspierać co nie ?

Gość gość
Trzeba na nich uważać bo gwałcą i są niebezpieczni

Gość gość
dziś czekaj jak cie zdradzi