Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko moj facet to taki nie dojada zyciowa

Polecane posty

Gość gość

Ja juz nie moge na niego patrzec.Coraz bardziej irytuje mnie jego obecnosc.Dzis nam walnal piec gazowy.Nie wiadomo co sie stalo a on zero reakcji.On rozglada rece i on niewie co ma zrobic.Nosz kurna mac.Mam ochote wizac go za lachy i wypierniczyc z mieszkania.

Gość gość
Wypiernicz. Facet, który nie umie naprawić pieca gazowego to pipa.

Gość gość
on nic nie poptrafi zrobic na wszsytko rozklada rece.

Gość gość
Mojego kolegi syn, który ma 10 lat, sam majstruje przy piecu gazowym jak coś nawali a rodziców w domu nie ma, piec to stary junkers i przynajmniej raz w tygodniu coś nawala.

Gość gość
Mowie lodowka pusta jedz na zakupy. co slysze nie mam kasy. ok. ja zywic nie bede.

Gość gość
7mio letnia córka moich sąsiadów sama wie co kupić do domu i sama robi te zakupy.

Gość gość
A ty potrafisz lala naprawiać piec gazowy? Bo może zacznij wymagać najpierw od siebie, a potem od innych.

Gość frog_in_the_fog
"Czy tylko moj facet to taki nie dojada zyciowa" X jak nie dojada to się nie dziw, że taki słaby i pieca naprawić nie umie. może najpierw daj mu jeść? :P

Gość gość
12:29 znalazł się kolejny ekspert hahhahahaha prawda boli? :-) prawda Cie wyzwoli :-D kobiety teraz muszą majstrow po ogłoszeniach szukać bo faceci mają lewe ręce do około domowych :-O ani wiertarki ani młotka...

Gość gość
tak ale dostaje kase od rodzicow a moj mimo ze pracuje kasy nie ma.

Gość gość
tro nie chodzi o to ze on ma ten piec naprawic. ale pomyslec co zrobic. poszukac fachowca cookolwiek a on rozklada rece. to ja musialam poszukac w necie pana od piecy- zadzownilam i umowilam sie z panem na dzis popoludniu. pytanie zadane ze naprawa kosztuje i kto zaplaci co uslyszlaam bo ja nie mam. i tak jest ze wszystkim. jak mam nie byc zla.

"to ja musialam poszukac w necie pana od piecy- zadzownilam i umowilam sie z panem na dzis popoludniu. " X no i dobrze, może to będzie miłość życia 😍 piece naprawiać umie i widać chłop robotny jest, bo nawet w sobotę po południu przyjedzie - to może być twój ideał :classic_cool: