Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afryka blisko mnie

Mężowie obcokrajowcy

Polecane posty

Gość Afryka blisko mnie

Która z was jest w takim związku? Mój mąż pochodzi z etiopii. Mamy trójkę zdrowych dzieci. Chętnie porozmawiam z wami dziewczyny o różnorodności :)

Gość gość
Czyś ty oszalała? Etiopia? Przecież to dzicz ciapata. Gdzie ty miałaś głowę kobieto biedna!

Gość Afryka blisko mnie
Tu autorka. Nie ma tam żadnej dziczy wręcz przeciwnie ludzie są bardzo mili i pomocni. Byłam 3 razy w Afryce i jest to przepiękny kraj. Szkoda tylko że ludziom kraje afrykańskie kojarzą się głównie z "czarnymi" i biedą. W RPA nie spotkasz "ciapatych" są też białoskórzy ludzie którzy na stałe się osiedlili. Za to tu w polsce nie ma za grosz tolerancji.

Gość gość
raz poznalem jednego czarnoskorego w pracy taki ziomek wydawal sie spoko ale jak z nim pogadalem to tak mi uswiadomilo jakie polki to kretynki tak mi sie zaczal chwalic podrywaniem dziewczyn sam ma zone i dziecko i sobie zdalem sprawe ze jednak czarni to typowe nieroby dziecioroby. A na pozor niby gosciu na poziomie a jak przyszla nowa dziewczyna to od razu do niej z gadka i podrywem zenada. Od tego czasu mam bardzo zle zdanie o czarnych.

Gość gość
Tu autorka. Polki nie są kretynkami. Wiesz to że on tak mówił to nie znaczy że każdy czarnoskóry taki jest. Mój mąż nigdy by mnie nie zdradził, za mocno kocha mnie i dzieci :) taki stareotyp że czarnoskórzy latają za kobietami dresiarze leniuchy itp. A wcale tak nie jest. Mój mąż jest bardzo odpowiedzialny troskliwy wrażliwy który lubi pracować i nie widzi świata poza mną i dziećmi. Każdy człowiek jest inaczej wychowany i ma inne cechy charakteru.

Gość gość
bzdury jak szef przyszedl pozartowac ze afrykanie to we krwii maja podryw to tamten jescze usmiech od ucha do cuha. Pewnie podobnie sie zachowuja w grupie chwalac kto ile durnych dziewczyn zaliczyl. A tez go widzialem jak z zona rozmawial przez telefon to tylko slonko kochanie i wieczne przytakiwanie :D Ale ludz sie dalej.