Matylda823 0 Napisano Kwiecień 7, 2018 Witam was kobietki 3 dzien spóżnia mi sie okres. W poprzednim miesiącu okres miałam prawidłowo (w odpowiednim czasie i trwal tyle co zawsze). Od ostatniego okresu nie spałam z partnerem. Czy jest możliwe abym była w ciąży ? Do tej pory okres zawsze był na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2018 Zrób test to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2018 Mam podobnie z tym ze okres powinnam mieć tydzień temu. Nigdy mi się nie spóźnial. A testy wychodzą negatywnie wiec juz nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 Mam tak samo , dwa testy wyszły negatywnie a ponad 2 tygodnie nie mam okresu, nigdy to się nie zdarzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 No i? Idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2018 Nie sądzę. Może przesunęła Ci się owulacja? wyznaczasz ją sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Kwiecień 19, 2018 Przesunięcie okresu do 7 dni NIE świadczy o ciąży - zwłaszcza jeśli się nie współżyło.Miesiączka jest następstwem owulacji (prościej: dni płodnych).I normalnie występuje 10-18 dni po niej.Jeśli od owulacji minęło już 21 dni, a miesiączki niet - kobieta prawdopodobnie jest w ciąży (należy wykonać test ciążowy).Ale dopóki nie było owulacji, może nie być i miesiączki.Kiedyś nie miałam miesiączki przez 89 dni i nie byłam w ciąży (było to po porodzie, karmiłam piersią).111 dni miał mój cykl po hamującej owulację pigułce "po." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJK Napisano Kwiecień 19, 2018 Okres możesz miec tydzień wcześniej albo później..jesli trwa to dluzej lub jeszcze wczesniej masz to powinas wybrać sie do ginekologa. Zawsze warto wybrać sie na taką konsultacje jeśli cos cię niepokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach