Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola086

!!!!!!!PROBLEM z MATKĄ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ola086

Co mam robic? Mam 16 lat, jestem ambitną osobą, jednak niekoniecznie radzę sobie w szkole, nie jestem tumanem ani asem. Zachowanie mojej mamy mnie przerasta. Ona dobrze wie, że planuję isc do technikum informatycznego. Wczoraj powiedzila do mnie : ,, Ty tumanie szukaj lepiej zawodówki, bo w życiu bedziesz ulice zamiatała, jak dobrze pójdzie” a sama zarabia marne 1000 złoty w sklepie odzieżowym. Co mam robic? Codziennie mi ubliża, przy czym ja tracę samoocenę. Mówi do mnie, że jestem gruba jak świnia i że wszyscy będą się ze mnie śmiali.

Gość gość
boze jak mozna tak traktowac wlasne dziecko... masz tatę, rodzeństwo?

musisz porozmawiac z mamą dzis dzien matki mudls sie za swoja ziemsko Mamar to Maryii

kochana wim że twa mama popełnia błont ale chociaż masz mame gdy byłam w twym wiku to ma starsza siostra była jak mama kochnaa mudl się a bendzie lepiej Bóg cuda czyni goronco cie pozdrawiam

Gość gość
Na serio? Własna rodzicielka tak do ciebie mówi? Współczuje. Sama widać ma wielkie problemy ze sobą. Idź po swoje. moja kumpela tez tak była traktowana i skończyła studia za granica i doktorat zrobiła bo jest mądra i nie dała sobie wmówić ze jest głupia a kazali jej iść do zawodówki. Nie dali grosza na wykształcenie.

Gość Ola086
Mam ojca, ale on niczym się nie interesuje.Są po rozwodzie, on mieszka 50 kilometrów od nas i nawet nie pracuje, bo chleje. W dodatku od stycznia nie ma pracy.

Gość gość
Przede wszystkim powinnas moi zdaniem porozmawiać z matka i powiedzieć wprost co ciebie boli i uswiadomic jej , że nie ma żadnego prawa żeby w ten sposób do ciebie mówić, bo wszystko działa w 2 strony. Poza tym może ty ją prowokujesz do takich wypowiedzi np. swoim zachowaniem ?!