Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze odkrycie kosmetyczne ostatnich lat..kosmetyk idealny..jaki?podzielcie sie

Polecane posty

Gość gość

Jaki kosmetyk jest wg was hitem?

Gość gość
The Ordinary - jako marka ogólnie, bo kilka rzeczy od nich uwielbiam. A ogólnie moim hitem jest kwas azelainowy - w sumie składnik, a nie kosmetyk, bo kosmetyki stosuję z nim różne, kupowane i samorobione.

Gość gość
Uwielbram odżywkę i maskę do włosów z firmy gliss kur (takie w czarnym opakowaniu) moje włosy wcześniej były proste jak druty takie przylizane. Od wakacji stosuję te produkty i włosy nabrały objętość mało tego na końcach włosów robią się loki. Nie chcę niczego absolutnie reklamować żeby nie było :) a i używam podkładu z firmy maybelline affinitonie. Dla mnie bąba. Nie ma smug dobrze się rozprowadza nie zatyka porów. Pozdrawiam :)

Gość gość
produkty do wlosoe milk shake marki zone concept, zwlaszcza szmapon odzywka i takie jakby mleczko 12 efektow, jesli nie pomylilam nazey. Mam 34 lata prawie i to sa najlepsze produkty do wlosow jakich kiedykolwiek uzywalam. nie obciążają włosów i sprawiaja ze wygladaja pieknie a mialam siano

Gość gość
Nie wiem czy to sie liczy jako kosmetyk ale dla mnie odkryciem jest utwardzacz do paznokci(do nalozenia na lakier) marki seche vite- najlepszy jako mialam potrafi trzymac 7 dni bez odpryskow

Gość gość
Dla mnie podkład revlon kosztuje 30 zl Ale tylko w naturze bo w rossmann juz nie prowadZą sprzedarzy ponieważ u nich kosztował 80zl i nikt pewnie nie kupował. Za tę cenę jak dla mnie super produkt po prostu kultowy, takie krycie, nie czuć go na skórze, mega wydajny, i utrzymuje się mega mega długo. Super. Najlepszy dla mnie.

Gość gość
Make Me Bio Garden Roses - z wodą różaną. Nic mi tak nie nawilżyło nigdy skóry jak to :)

Gość gość
Błyszczyk matowy do ust lovely tani i bardzo długo utrzymuje sie na ustach

Insta Dry- Sally Hansen- wysusza lakier w sekunde, jest wydajny, pieknie nablyszcza i utwala. Tusz Volume Million Lashes Puder transparenty sypki z Wibo Mgiełki Playboy Szampony Alterra Peeling gruboziarnisty ujedrniajacy Lirene- stosowałam cala ciaze w kapieli i zero rozstepow

Gość gość
Tusz golden rose miracle zielony

Gość gość
Podkład revlon, serum bielenda z kwasem to zielone, kallosy - moja miłość włosowa, Petal fresh,

Gość gość
Perfumy flower bomb, boże, kocham!! Chociaż cena zabija. Odżywki myjące kerastase

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Korektor revlon