Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

sex z policjantem

Polecane posty

karolku cos przez ta prace w spozywczaku zglupiales albo siedzi kto inny na twoim koncie

Gość gość
nie poznalam karolka, wczoraj takie zboczone tematy i dzisiaj to samo :P

Gość gość
to karolek, sprawdzałam :D

Gość gość
to karolek w rui :P

nie wiem, podejrzane mi się to wydaje, tym bardziej ze ktoś ostatnio z jego maila chciał ze mna na skype isc i zebym mu penisa pokazał :O

Sryniczku Tobie sex nie grozi bo ani postawnyś, ani wysportowany, do tego zapuszczony, gruby, zaniebany i życiowo nie ogarnięty...najgorszy sort, wybór dla desperatki czyli nie dla mnie 🖐️ juz wolalabym tego sztucznego z szafy niz z takim facetem sie zadac ;) ble

Gość gość
Od dawna cie podrywal to co sie dziwisz, ze dostales takie zapytanie :D

oj nie karolkui to ze od tygodnia po prostu leze na dvpie i nic nie robie, nie oznacza, ze się zapuscilem, bo ostatnio slyszalem tekst, ze jestem athlete, mam dobre ciało i uwierz chcialbys mi polozyc rece na moich biodrach :classic_cool:.

Sryniczku przykro mi, ale ja nie jestem TOPem 🖐️ to sie pomylilem...nie wiedzialem ze Ty lubisz w "tą" stronę :classic_cool: Wiec moglbym tam polozyc jedynie dildosa.. ;)

nie wiem o czym piszesz, ale od brzucha w dol naprawdę dobrze wyglądam, mam przede wszystkim wyrzeźbiony brzusio trochę, jak wejde na bieganie niebawem to jeszcze bardziej sobie wyrzezbie, uda tez mam niczego sobie :classic_cool:. Dotykam się przed spaniem po brzuchu i udach i mi to sprawia przyjemność, miesnie na łydeczkach też niczego sobie :classic_cool:.

jak sobie robie ćwiczenia na drążku na brzusio albo przebiegnę lub przejadę na rowerze albo przejde na nogach spory dystans to wtedy widać mój brzusio, jak na razie mi się trochę zależał, ale psychicznie nie mam siły na nic kompletnie.

przemulek znowu grasuje na forum, jak ci się nudzi to idz anulke wyrvchaj 🖐️.

wiesz co, ostatnio przez tydzień codziennie do poznej nocy można to nazwac, balowałem, nie mam na nic siły mentalnie, bo fizycznie moglbym teraz cale miasto przejść, ale psychicznie czuje się jak wrak ostatnio, jestem zmęczony, i przepalony, jeszcze się naćwiczę, ogolnie to wyglądam tak jakby gruba osoba chciała wygladac, gdy zrzuci wagę, więc teraz może być tylko lepiej ;)

to stara fota z 2013, teraz tych boczków nie mam, wtedy glownie byłem na diecie mięsnej wiec w brzuchu miałem pełno kału, a dzisiaj po bokach mam mniej skóry niż na środku brzucha gdzie mięśnie widać, i właśnie o to chodzi :classic_cool:.

miesnie bys chcial miec tymczasem tylko piwne zostają bys inaczej sie chwalil jak kiedys wrzucajac jak leci te fotki ale nie ma czym 🖐️🖐️

karolku nie pije alkoholu, trzymam się z daleka od alkoholu, szczególnie od piwska, wiec zjawisko jak brzuch piwny u mnie nie wystepuje xD

ostatnio wyslalem pare fotek ex uzytkownice kafeterii, jej się mogę pochwalić :classic_cool:.