Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie co robic

Chce znowu spotkac chlopaka z tramwaju

Polecane posty

Gość ludzie co robic

Pierwszy raz go widzialam, zapytam sie o droge bo musialam isc cos zalatwic, a tel akurat mialam wylaczony wiec wolalam sie spytac miejscowych.padlo na niego bo widze ze czyta ksiazke pewnie zna angielski,zapytalam sie, grzecznie mi pokazal na necie powem sie za mna obracal bo widzialam w szybie. .,,,chyba tez mu wpadlam w oko. jak go spotkac ponownie?nie byl najpiekniejszy ale widac ze byl inteligentny. Vhyba modlic tylko pozostalo do swietego antoniego o zagubione rzeczy hehe...albo do SW RITY OD rzeczy beznadziejnych

Gość ludziecorobic
wiem na jakim przystanku wysiadl bo wysiadl przede mna

Gość gość
Może poczekaj na tym przystanku o podobnej porze? Chociaż nie, to za proste. Pójdź do wróżki:P

Gość ludziecorobic
do wrozki nie pojde

Gość gość
Może coś takiego jak spotted (dane miasto)

Gość gość
co to spotted?

Gość gość
hmm , tez bym chciala kogos spotkac kogos kogo widzialam tylko raz ale to pewnie marne szanse szkoda :(

Gość gość
Widzialas raz , a wciaz pamietasz ?

Gość gość
Nie wiem dokładnie ale czasami na demotywatory jest spotted i tam różne sytuacje ludzie opisują albo szukają osób które widziały np.w tramwaju

Gość gość
Ja pamietam pewna osobe , ktora spotkalam kilka lat temu . Tyle czasu minelo , a ja wciaz pamietam i zastanawiam sie kto to byl ? Znaczace rzeczy dzialy sie wtedy w moim zyciu . Spotkalam ta osobe raz , ale mialam wrazenie , ze ja znam , ze ten ktos byl ze mna w czasie mojego dziecinstwa . Nie zapomnialam tej osoby :) Wciaz sie zastanawiam kto to byl .

Gość ludziecorobic
JA MYSLALAM zeby mu napisac kartke DO CHLOPAKA CO POMOGL MI W PIATEK O GODZINIE 14 "nie wiem czy podziekowalam ale chcialabym powiedziec "dziekuje" za pomoc w znalezieniu miejsca"

Gość gość
Może idź na ryby tam złapiesz złotą rybkę i w ramach jednego z życzeń spotkasz go

Gość ludziecorobic
i przykleic na przystanku w ktorym wyszedl:)

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie i zapisz się http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
gość dziś Owszem, a minelo juz ponad dwa lata

Gość gość
22:18 chodzi tylko o podziekowania ? Na pewno to zrobilas .

Gość gość
22:20 zauroczylas sie ?

Gość ludziecorobic
:))))) no chcialabym go poznac

Gość gość
gość dziś Ja pamietam pewna osobe , ktora spotkalam kilka lat temu . Tyle czasu minelo , a ja wciaz pamietam i zastanawiam sie kto to byl ? Znaczace rzeczy dzialy sie wtedy w moim zyciu . Spotkalam ta osobe raz , ale mialam wrazenie , ze ja znam , ze ten ktos byl ze mna w czasie mojego dziecinstwa . Nie zapomnialam tej osoby usmiech.gif Wciaz sie zastanawiam kto to byl . X Nigdy tej osoby nie zapomne , wlasnie przez to wrazenie . Utkwila mi w pamieci . A minelo juz tyle lat .

Gość gość
gość dziś hmmm,nie wiem jak to nazwac poznalismy sie... w samolocie akurat mial miejsce kolo mnie zagadal, ale nie od razu, jednak powiedzial cos co sprawilo ze bylam w szoku i jakos tak dziwnie sie poczulam odnioslam wrazenie jakbysmy sie znali tak mniej wiecej, utkwilo mi to w pamieci nie przedstawilismy sie sobie rozmawialismy po prostu nie byl to dla nas latwy okres w zyciu moze w innych okolicznosciach gdybysmy sie spotkali byloby inaczej On z pewnoscia mnie nie pamieta :(

Gość gość
Co powiedzial , ze bylas w szoku ?

Gość gość
gość dziś gość dziś hmmm,nie wiem jak to nazwac poznalismy sie... w samolocie akurat mial miejsce kolo mnie zagadal, ale nie od razu, jednak powiedzial cos co sprawilo ze bylam w szoku i jakos tak dziwnie sie poczulam odnioslam wrazenie jakbysmy sie znali tak mniej wiecej, utkwilo mi to w pamieci nie przedstawilismy sie sobie rozmawialismy po prostu nie byl to dla nas latwy okres w zyciu moze w innych okolicznosciach gdybysmy sie spotkali byloby inaczej On z pewnoscia mnie nie pamieta :( a moze po prostu byl mily i chcial zeby podroz w miare szybko minela? sama nie wiem..

Gość gość
co powiedzial ? - akurat cos co okreslalo moja obecna sytuacje/stan w zyciu, sorki nie chce o tym pisac :(

Gość gość
Co powiedzial , ze bylas w szoku ?

Gość gość
22:48 przypadek czy jakis wroz ?

Gość gość
gość dziś Chyba raczej przypadek..

Gość gość
Ale mi sie fajnie zrobilo na tamto wspomnienie .

Gość gość
A ja lubie faceta z biedronki :):):)

Gość gość
Pojawil sie i zniknal , ale od tamtego momentu cos sie zmienilo ...

Gość gość
Ciekawe czy los zesle znowu te osoby na nasza sciezke? Fajnie by bylo ;)