Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

niebieskie ptaki z kafe won do roboty!!

Polecane posty

jestes zalosny i dobrze o tym wiesz poza kafe nie masz nic. zadnego zycia i normalnych znajomych tylko takich samych nieudacznikow od piwska kieliszka i fajek pod monopolowym 🖐️ na zachodzie bys zdechl juz dawno na ulicy a tu zyjesz bo to takie patologiczny kraj gdzie to jest normą 🖐️ żalosne

wiesz, co tak się sklada, ze zyje na zachodzie, bo jestem w anglii od 4 lat, 1 maja będzie rocznica, wiec zabawnyś :P

nie zyjesz w anglii tylko u mamusi w polsce, zyjesz polską i tym co na polskim portalu kafe :P w anglii jedynie harujesz na tasmie w fabryce robolu ze wschodu 🖐️ jarajac sie jak glupek tym ze stac cie na kupno notebooka itp przedmiotow ktore dla rodowitego anglika sa czyms normalnym a dla ciebie niezwyklym bo zasuwasz tylko krocej od rodaka w kraju, poza tym niczym sie nie roznisz polaczku maly :)

to w końcu zyje w tej anglii czy nie, bo piszesz ze jestem w Polsce a haruje w anglii na taśmie :D🖐️.

często mi staje, ostatnio mi stanął jak byłem w tesco dużym i była taka po 30 lasencja, w czarnych spodniach i włosach, i jak się odwrocilem to widziałem jak tyłeczkiem się porusza od razu się nakręciłem, w mieście też mi często staje jak czasami się na mnie dziewczyny patrzą dwuznacznie, jak mam kurtke ala płaszcz to wtedy mam to gdzieś, ale jak ide w krótkiej kurteczce albo swetrze i jeszcze dresie to zaraz pytonga widać i jest niedobrze :(

a jak byłem na masazu jakiś czas temu, to babeczka mi robiła masaż głowy i w pewnym momencie poczułem jej oddech na sobie, i zapach, i cos mi drgnelo i za chwile mi staje a ja mysle nie nie chce XD ale za chwile mi stanal i mysle, a dobra wyebane mam i widziala przez recznik babeczka na bank myslalem ze nie ale potem się przyjrzałem to jednak widziala, wiec często się zdarza :classic_cool:.

tobie staje w sytuacjach jak jakiemus staremu prawikowi co go zadna nigdy w zyciu nie chciala lub mial takie zboczenia wlasnei jak opisujesz, nie umial inaczej, normalnie tylko w miejscach publicznych sie obnazac jak jakis zwyrol...exhibicyonista 🖐️

a ty przestan mnie prosić o fotke kvtasa, nic nikomu nie wysylam :D. Nikt nigdy nie ujrzy mojego zdjęcia penisa w internecie, nigdy więcej :D

juz ktos widzial, ja tez i cale kafe twojego lysego farfocla 🖐️ nie masz sie czym chwalic :P kosmosu tym czyms nie podbijesz. :D a tym bardziej mojej pupy.