Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzabcia

Pluskantor opinie

Polecane posty

Gość rzabcia

Czytałam że najkorzystniej jest teraz wymieniać waluty online. Nie chodzi mi o jakieś wielkie wymiany ale zwykłe na urlop bo planujemy z mężem do wakacji 3 wyjazdy, rożna waluta będzie nam potrzebna i szybciej podobno właśnie online. Nie korzystałam dotąd stąd moje pytanie. Koleżanka z pracy podpowiedziała Pluskantor. Ponieważ sie nie znam a opieranie sie na jednej opinii nie w moim stylu - stąd pytanie do was. Ktoś korzystał z tego kantoru? Sa jakieś utrudnienia? Na coś mam uwazac? W ogóle co o nim myślicie?

Gość gość
jasne że korzystniej, online są lepsze kursy walut i wygodniej jest zrobić wymianę z domu z fotela czy to w niedziele czy w nocy bo te lepsze działają 24/7

Gość imeldja
Jeśli masz na myśli internetowy Pluskantor.pl to polecam. Szybkość realizacji i dostępność- zawsze, całodobowo, co istotne w czasie rzeczywistym, także nie zaskoczy Cię taka sytuacja, że kurs okaże się inny niż widziałaś w panelu w momencie wymiany.

Gość Karolin_e
Ja wymieniałam pieniądze w trzech kantorach ale pluskantor nie znam. http:/?Amronet kursy dobre ale doliczyli mi prowizję za wypłatę i za przewalutowanie, https:/walutomat.pl okej ale musisz pamiętać że pobierają prowizję przy przewalutowaniu, https://cinkciarz.pl/ kursy tyci gorsze ale nie ma tam żadnych ukrytych kosztów. Jak kto woli ale zwóc uwagę czy dany kantor ma podpisaną umowę z Twoim bankiem bo inaczej pobierze opłatę za wypłatę.

Gość Sell89
W pluskantor.pl jest ta zaleta, że prowizji nie naliczają, konto mam w Aliorze, a więc banku partnerskim więc też za przelew nie było opłaty. Najlepiej właśnie jak ma się rachunek w którymś z banków współpracujących z Pluskantorem:) Ach no i pierwsza wymiana po kursie rynkowym- warto wykorzystać ten bonus, przed wyjazdem, przy planowanym jednorazowym przewalutowaniu na pewno.

Gość Natif
Kursy są OK, bardzo szybko też dostaję pieniądze z powrotem na konto, nawet w parę minut- mam rachunek w reiffeisen, który jest bankiem partnerskim. Pluskantor.pl cenię też za to, że dysponuję dobrą obsługą klienta, która chętnie udziela porad telefonicznie i mailowo- nie zwlekając jak to czasem bywało w innych kantorach.

Gość gość
Wymieniam w Pluskantor od jakiegoś czasu, sporo podrózuje i zdecydowanie moge polecić , szybko i kursy dobre, nie ma ukrytych opłat

Gość aganna
Sprawdziłam wszystkie funkcje kantoru i bezpieczeństwo, tak już mam że jestem ostrożna. Pluskantor.pl mile mnie zaskoczył , mam już za sobą 4 przewalutowania.

Gość shelmoo
Szybkośc przewalutowania jest dla mnie równie ważna jak i oszczędność, no i dlatego pod poleceniem Pluskantora mogę się podpisać:) Zauważyłem, że blyskawiczna wymiana sztandarowa zaleta pluskantor. pl, w dodatku o każdej porze dnia i nocy, kantor jest w pełni zautomatyzowany, a więc usługa działa po godzinach pracy biura.

Gość gość
Zaczęłam ostrożnie, na razie 2 przewalutowania na kilkaset zł. Pierwsze bez spreadu rzeczywiście:) Kolejne- spread poniżej 2 gr. dla EUR, żadnych niespodziewanych opłat. Współpraca z pluskantor.pl zapowiada się całkiem dobrze.

Gość antaravatar
Każdy z nas ocenia subiektywnie ale nie bezpodstawnie. Wg mnie pluskantor.pl jest marką godną zaufania i zainteresowania. Technicznie panel świetnie opracowany+ wersja na telefon, kursy bardzo w porządku, a że bez prowizji, to spread wcale nie obciąża klienta, zresztą sprawdźcie.

Gość Bonka81
Jak na razie wymieniłam w pluskantor.pl kilkakrotnie GBP na PLN, sprawdzil się jak najbardziej, nie musiałam korzystać z żadnych kosztownych transferow aby przekazać z UK do Polski pieniądze. Polecam pracującym za granicą i na pewno nie tylko w tym wypadku taki kantor się przyda.

Gość gość
Macie racje, pierwsza wymiana bez spreadu. Najtaniej i najkorzystniej wyszlo, Pluskantor można polecać

Gość gość
a Amronet znacie? Dla mnie bardzo korzystnie

Gość Kinia91
Owszem, znam obydwa kantory:) Przez Plsukantor.pl bardzo chętnie wymieniam jak muszę mieć walutę jak najszybciej, nigdy nie zawiódł, nie prowadzi społecznościowych przewalutowań, tylko po prostu zawiera się transakcję, a z tak małym spreadem zawsze korzystnie.

Gość gość
Przewalutowania w mgnieniu oka, to zdecydowanie jedna z największych zalet Pluskantora. Rzeczywiście też wiele kantorów internetowych pobiera prowizję od kwoty transakcji, a pluskantor.pl nie.

Gość Panamos
Z początku myślałam że kantor jak każdy inny internetowy, ale kilka przewalutowań wystarczyło aby się zorientować, że Pluskantor.pl jest mocnym konkurentem w tej branży. Szybkie przewalutowania i przelewy to jego specjalność, wyróżnia się też poziomem obsługi klienta, można otrzymać jasną odpowiedź na każde pytanie i wynegocjować indywidualnie kurs jeśli przewalutowanie dotyczy większej sumy pieniędzy.

Gość gość
Jest OK, zasady przewalutowań jak najbardziej jasne, żadnych zagwozdek z wysokością prowizji, pluskantor.pl tego kosztu w ogóle nie pobiera.

Gość gość
Realnie udaje mi się obniżyć raty kredytu jak CHF kupuję w Pluskantorze. Tak więc Pluskantor.pl szczerze polecam, nie przepłaca się za przewalutowania, a wręcz oszczędza.

Gość magaz
Kantor internetowy zawsze będzie miał lepszy kurs niż stacjonarny. Ważne jest, by korzystać ze sprawdzonej strony. Taką bez wątpienia jest https://ekantor.pl/ile-kosztuje-euro-i-kiedy-najlepiej-jest-je-kupowac/ To sprawdzona i znana marka, istniejąca już przez długi czas na rynku. Gdyby pojawiły się jakieś pytania i wątpliwości – ich pracownicy są dostępni dla klienta przez całą dobę.

Gość Karpik678
Znana marka? Mi do głowy od razu przychodzi Cinkciarz. Działają na rynku od wielu lat, więc można im zaufać. No i nie mają ukrytych kosztów, a spread też jest niski, więc wymieniam walutę właśnie tam.

Gość gość
Pluskantor to i znana marka i bezpieczna strona a to ze sie mniej reklamuje jak cinkciarz to chyba dobrze ,ja nie lubie tych przereklamowanych rzeczy, w każdym razie ceny kursów na pwno ma niższe niż c...

Gość tomesa
Dzięki chętnie sobie porównam. A co do Pluskantor.pl - nie znalazłam szybszych przewalutowań. Wymiana bez prowizji- fajnie, klarownie.

Gość mmonniaa
U mnie też sprawdza się wymiana na Pluskantor.pl. Dla mnie najważniejsze jest szybkie przewalutowanie, a tam jest one dosłownie natychmiastowe. Druga sprawa to bezpieczna strona, odpowiednio zabezpieczona.

Gość festja
W porządku jest, lepszy od kilku kantorów z których korzystałam wcześniej, niezawodny, szybkość super- i wymiana i przelewy nic do zarzucenia. Ponadto strona pluskantor.pl jest tak zbudowana, że nawet początkujący w temacie myślę spokojnie się zorientują co i jak.

Gość gość
Do tej pory wymieniałam przez internet jedynie społecznościowo bo sądziłam, że to jedyny sposób aby transakcje nie były kosztowne. Pluskantor.pl zaskoczył mnie bardzo mile- właśnie tym, że będąc kantorem a nie platformą mogę kupić walutę tak samo tanio jak dotychczas a znacznie szybciej.

Gość gość
My u nich też wymieniamy, szybko, sprawnie, pracują cały tydzień, 24na dobę, a i kursy dobre więc jak dla nas ok jest Pluskantor.Duża oszczędnosc czasu i pieniędzy

Gość Najner
Wielkiego pozytywa daję temu kantorowi. Nie mógłbym inaczej, pierwsza wymiana za free i jeszcze kolejnych 7 na bardzo atrakcyjnych warunkach, najniższy spread z jakim miałem styczność to właśnie w pluskantor.pl. Wygoda też niesamowita.