Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzabcia

Pluskantor opinie

Polecane posty

Gość moniKs31
Kupiłam u nich wczoraj 1000 EUR, pora niestandardowa bo było juz po godz. 21 ale poszło bez problemu. Zleciłam od razu z Pluskantor.pl przelew na swoje konto firmowe, pieniądze już są. Polecam, bo bardzo sprawnie działa i bezproblemowo.

Gość sallamandra
Mam bardzo dobre zdanie o stronie Pluskantor. Przewalutowanie jest natychmiastowe i nie ważne, czy wymianę robisz przez stronę tradycyjną czy mobilną w telefonie. Pora dnia i nocy też nie ma znaczenie. Kursy bardzo dobre, no i brak prowizji za przewalutowanie:)

Gość boleslawik
Absolutnie nie można się do niczego przyczepić. Pluskantor.pl jst profesjonalny, widać że tworzą go ludzie z pojęciem w tej branży. Ma funkcjonalną witrynę, najnowsze technologie zabezpieczeń i jakość idzie w parze z korzystnymi kursami.

Gość żmijka27
Polubiłam ten kantor od samego początku- za korzystne kursy i niesamowitą szybkość transakcji. Korzystam już niemal rok z jego usług, Pluskantor.pl ciągle zaskakuje czymś praktycznym. Ostatnio pojawiła się opcja odroczonej płatności:) walutę mogę wymienić nawet gdy nie mam w portfelu kantorowym odpowiedniej ilości płaconych środków.

Gość tillda
Fajny, nowoczesny kantor. Posiada wiele zalet, w postaci praktycznych opcji oraz korzystnych cen. Zawsze jak wymieniam walutę w pluskantor.pl przynajmniej kilkanaście zł oszczędzam, a często i więcej.

Gość Colien234
Doskonale się sprawdził w naszej firmie. Kantor dobry dla biznesu bo wyjątkowo szybki. Dobrze, że trafiliśmy do Pluskantor.pl, usługa pewna i dostępna zawsze.

Gość catmaron
Walutę wymieniałem tu dopiero 2 razy. Pierwszym razem za darmo-jak deklarują w ofercie promocyjnej, za drugim z bardzo małym spreadem. Pluskantor.pl nie naliczył żadnej prowizji. Sądzę, że to uczciwa firma, którą warto wziąć pod uwagę w razie potrzeby.

Gość gośćinna
Bardzo dobra obsługa klienta, zanim zaczęłam korzystać z usługi zadzwoniłam do biura pluskantor.pl i cierpliwie oraz zrozumiale konsultant wyjaśnił mi zasady współpracy.

Gość BaśkaM1979

Jest to dobry kantor dla biznesu. Ze względu na natychmiastowe przewalutowania oraz możliwość wykonywania przelewów za granicę. Polecam Pluskantor zatem wszystkim przedsiębiorcom.

Gość loizy

od siebie dodam że przewalutowania nie dość że szybkie to mozna sporo zaoszczedzić a i przelewy zagraniczne bardzo tanie

Gość blanka1989

Szybkość transakcji to bardzo mocny atut tego kantoru. Gdy kupuję walutę przez pluskantor.pl mam środki do dyspozycji praktycznie od razu. Nawet jeśli zlecam z odroczoną płatnością. 2 razy z tej opcji skorzystałam, jest świetna. Mimo braku pieniędzy w kantorowym portfelu załapałam się na super korzystny kurs. 

Gość cukrova

Faktycznie ma wiele plusów:) Nazwa Pluskantor.pl jest więc adekwatna.  Wymiana waluty odbywa się na jasno sprecyzowanych warunkach, strona jest bezpieczna, wszystko działa sprawnie i bezusterkowo. Do kursów również nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość irga

Prosta obsługa, bezpieczeńśtwo, szybkość i niskie kursy  to mnie jak najbardziej w Pluskantorze przekonuje. Nie znalazłam lepszego

Gość timi79

Wreszcie wymiana waluty online bez prowizji-za to pluskantor.pl bardzo cenię, nie generuje żadnych dodatkowych kosztów. Z wyceną nawet można się dogadać jak chodzi o jakiś większy pieniądz. Obsługa OK.

Gość karrolla31

Bez prowizji- owszem:) A pierwsze przewalutowanie i bez spreadu, w ogóle bez żadnych kosztów do 1000 zł lub innej waluty, fajnie dodatkowa oszczędność i to zachęca by zajrzeć do Pluskantora, a szybkość przewalutowania by zostać na dłużej.

Gość mirq

Szybko  i niedrogo można przewalutować pieniądze, kantor praktyczny, polecam i dla biznesu i dla podróżujących albo spłacających kredyty w walucie.

Gość martasss

a ja polece Amronet - rewelacyjna opcja, niskie kursy. Bardzo korzystnie

Gość basiaK

Cóż, pluskantor.pl faktycznie ma same plusy. I uczciwie wycenia i  realizuje transakcje w mgnieniu oka, kliknąć wystarczy:) Możliwość odroczonej zapłaty za transakcję też posiada, unikatowa i wyjątkowo praktyczna funkcjonalność.

Gość lizkas

Nie gorsza jest też platforma Amronet:) Przewalutowania tak szybkie jak w kantorze, przelewy też zawsze na czas oraz najwyższy pozion bezpieczeństwa.

Gość tenczaa

Można zaoszczędzić nawet 9-10% jeśli wymieniamy walutę świadomie. Warto wiedzieć że super kurs to nie wszystko, bo też na koszt wymiany waluty trzeba uwagę zwracać.  Ok...podpowiem. Najkorzystniej jest wybrać kantor online, który nie pobiera prowizji, do takich kantorów należy np. Pluskantor.pl. Nawet jak na podstawie kursu niby o grosik walutę kupujesz drożej niż na platformie, wielce prawdopodobnym jest ze transakcja okaże się bardziej opłacalna.

Gość tomik35

O Pluskantorze mam bardzo dobre zdanie, korzystam od dłuższego czasu, pewnie już  z rok. Jak często i ile bym nie wymieniał, zawsze da się zauważyć oszczędność, teraz też pojawiła się możliwość odroczonej zapłaty za wymianę waluty- jest praktyczna i kantor nie pobiera za tę dogodność żadnych dodatkowych opłat.

Gość bomba25

Jako jeden z niewielu kantorów internetowych pluskantor.pl spełnił tak w 100% moje oczekiwania względem szybkości wymiany waluty. Choć kursy walut są jak u konkurencji to koszt niższy, a więc ogólnie można liczyć na bardzo korzystną wymianę.

Gość Ósemkka

Od początku współpracy żadnych usterek a tym bardziej problemów, wiem że walutę wymienię w każdej chwili, a odroczona płatność to też duża dogodność dla klienta. Jeśli miałabym jakiś kantor polecić, to na pewno byłby to właśnie pluskantor.pl.

Gość fistaszek89

Kursy ok, szybko, bez wychodzenia z domu, połaczenia szyfrowane. Nawet przelewy zagraniczne tanie- taniej nie widziałam nigdzie. Dla mnie jest ok, dlatego od dawna korzystam z Pluskantor

Gość Kot

Ważne żeby wybrać instytucję finansową, która będzie wiarygodna 

https://finp.pl/jak-rozpoznac-wiarygodna-instytucje-finansowa/