Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sekret nieszczęśliwych rodzin? Rodzinne klątwy? Potężne pozycją rodziny...

Polecane posty

Gość gość
wszystkie te nieszczescia sa spowodowane przez demony w celu oddalenia od boga lub co zblizaja sie do Boga a reszta jest tajemnica bo swieci w ramach pokutowania za grzechy ludzi takze cierpieli

Gość gość
To jest konkurencja. Jedne rodziny żyją kosztem innych. Często przybłędy osiadłe między Polakami wywołują u Polaków choroby. Obserwuję to. Ydy nie tylko się tu same pasą, na tym jak to nazywają pastwisko Polin, one pasą tu też swoje ukraińskie świnki. Żydy popełniają grzech pierworodny do dzisiaj, co więcej one jedzą również z drzewa żywota. To wampiryzm, kanibalizm - zrwyają owoce z drzewa poznania - układu nerwowego, którego koroną jest mózg, wpełzają od dołu te węże, a te owoce to myśli, obrazy, pomysły, wpsomnienia, wrażenia. Nie jedzą z drzewa żywota Jezusa, a to ma ratować orzed kanibalzmem mentalnym między ludźmi, Ydy i Ukraińce gwałcą tantrycznie, wychodzą z ciała i wsadzają swoje macki - węże w co chcą, opętują i zniewalają ludzi i wyrywają z nich, co chcą. Wywołują choroby. Czy zauważyliście, że społeczeństwa, z których kiedyś wywpędzono Ydy są zdrowsze?? To jest konkurencja, dla tych homo economicusów życie to wieczna walka, wydzieranie, ponieważ same są ułomne i impotentne szukają czegoś u ludzi czyli homo sapiens, w tym Polaków.

Gość gość
gość dziś wszystkie te nieszczescia sa spowodowane przez demony w celu oddalenia od boga lub co zblizaja sie do Boga a reszta jest tajemnica bo swieci w ramach pokutowania za grzechy ludzi takze cierpieli x Rockefellerowie czy Trumpowie to tam specjalnych pokłonów przed świątynią chyba nie biją ;) Windosorowie już prędzej, ale to też chyba kwestia po części fasadowa, bo w życiu prywatnym bywa u nich różnie. Ale może masz rację? Nie mogę oceniać czyjejś wiary właściwie.

Gość gość
To jest konkurencja. Jedne rodziny żyją kosztem innych. Często przybłędy osiadłe między Polakami wywołują u Polaków choroby. Obserwuję to. Ydy nie tylko się tu same pasą, na tym jak to nazywają pastwisko Polin, one pasą tu też swoje ukraińskie świnki. Ydy popełniają grzech pierworodny do dzisiaj, co więcej one jedzą również z drzewa żywota. To wampiryzm, kanibalizm - zrwyają owoce z drzewa poznania - układu nerwowego, którego koroną jest mózg, wpełzają od dołu te węże, a te owoce to myśli, obrazy, pomysły, wpsomnienia, wrażenia. Nie jedzą z drzewa żywota Jezusa, a to ma ratować orzed kanibalzmem mentalnym między ludźmi.

Gość gość
gość dziś sam żeś demon jest :O

Gość gość
gość dziś czy w psychiatryku można korzystac z internetu?

Gość gość
gość dziś x O kurde. Podajesz sporo informacji, więc mam mętlik w głowie. Jestem daleka od antysemityzmu, ale...No cóż. Na pewno semita semicie nie równy. Ostatnie działania Izraela wobec Polski są niepokojące i nacechowane brakiem szacunku wobec naszego kraju. Wierzę, że możesz mieć rację, że część Żydów robi tak jak piszesz. Ja nie mam takich danych, ale to dlatego, że nie znam tematu.Rozwiniesz temat tego kanibalizmu i Ukraińców? Czemu akurat Ukraińcy są aż tak szkodliwi - bywają nacje, z którymi mamy gorsze relacje?

Gość gość
ość dziś gość dziś sam żeś demon jest pechowiec.gif Zgłoś x Rozwaliło mnie to :D

Gość gość
16:36 - o to jest Ydy

Gość gość
a wiecie ze dzisiaj jest swieto miłosierdzia Bożego gdzie w jeden dzien roku Bóg odpuszcza winy i kary Która dusza przystąpi do spowiedzi i Komunii świętej, dostąpi zupełnego odpuszczenia win i kar. W dniu tym otwarte są wszystkie upusty Boże, przez które płyną łaski” – pisała relację rozmowy z Jezzuusem Święta Siostra Faustyna Kowalska w „Dzienniczku” (Dz. 699).

Gość gość
W tym dniu wszyscy ludzie, nawet ci, którzy wcześniej nie mieli nabożeństwa do Miłosierdzia Bożego i dopiero się nawracają, mogą uczestniczyć we wszystkich łaskach, jakie Pan Jezus na to święto przygotował. Jego obietnice dotyczą nie tylko łask nadprzyrodzonych, ale i doczesnych dobrodziejstw, których zakres nie został ograniczony. Ludzie ufający mogą prosić o wszystko dla siebie i innych, byleby przedmiot modlitwy zgodny był z wolą Bożą, czyli dobry dla człowieka w perspektywie wieczności. Łaski potrzebne do zbawienia są zawsze zgodne z wolą Bożą, bo Bóg niczego tak nie pragnie, jak zbawienia dusz, za które Jezus oddał swoje życie. Tak więc w święto Miłosierdzia wszystkie łaski i dobrodziejstwa są dostępne dla wszystkich ludzi i wspólnot, byleby o nie prosili z ufnością.

Gość gość
Po grzechu pierworodnym mają uraz do drzew

Gość gość
to słowa jezusa do faustyny zwrucie uwage przez co przemawia takze przez cierpienie Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
ten od tych zniewoleń tantrycznych to chyba nieźle dziś przyćpał

Gość gość
a tutaj inne objawienia leoni nastał Ojciec, widząc że jego nieroztropne dziecię idzie tam, gdzie grozi mu niebezpieczeństwo, stara się złemu zaradzić. Upomina łagodnie, przedstawia zgubę, a gdy to nie pomaga, używa gróźb i kary, a gdy dziecko nieposłuszne wbrew wszelkim staraniom i zabiegom ojca idzie zatonąć, ojciec i wtedy rzuca się na ratunek, zwołuje innych na pomoc, własnym oddechem chciałby mu przywrócić życie. Tak czyni Jezus. Z niewypowiedzianą łagodnością i słodyczą napomina. Używa jednak niekiedy ostrych nakazów czy zakazów. A gdy dusza, mimo wszystko, idzie na własną zgubę -i wtedy Jezus idzie za nią. Idzie aż na dno topieliska. Wyciąga duchowego trupa, zniekształconego do tego stopnia, że trudno dopatrzyć się w nim rysów nawet ludzkich - i z miłością tuli do swojego Serca, pragnąc rozgrzać własnym żarem zlodowaciałą duszę, chcąc własnym życiem ożywić to, co zamarło. Cieszy się Jezus, gdy w tej pracy chce Mu ktoś dopomóc, gdy znajdzie przy Nim dusza, która się ofiaruje na wszystko, byle tylko tej duszy przywrócić życie przez Jezusa

Gość gość
chce byś słuchała mego głosu ,a ty chcesz się rozkoszować słodyczą zatopienia się w bogu połusz głowę na mych piersiach ,posłuchaj uderzeń mego serca .ono dla ciebie bije ,ono dla ciebie zyje .pij życie z mego serca ,bądź moim Janem ,uczniem miłości .dla ciebie otwarta jest rana mego serca pij krew która sie z niego sączy ,bo ona prawdziwie jest napojem . krew moja jest balsamem na rany grzechowe .ona jest okupem za który dokonałem zbawienia dusz .ofiarując moja krew ojcu przedwiecznemu ,ofiarujesz tym samym serce mej matki niepokalanej ,czym sprawisz bogu nowa radość . z krwi jej niepokalanego serca zostało utworzone moje serce- pomyśl o godności matki Bożej. ojciec przedwieczny mówi o słowie :synem moim ty jesteś ,jam cie dziś zrodził Maryja mówi również o nim synem moim jesteś ,jam cie zrodziła.jak nikt na ziemi nie pojmie ,kim jest Bóg ,tak nikt nie zgłębi wielkości matki najświetrzej . ciesz się ze masz taka niezrównana matkę która cie kocha i błogosławi Maryja jest niebem trójcy przenajświętszej . kiedy odmawiasz ojcze nasz ,któryś jest w niebiosach możesz myśleć o potrójnym niebie .pierwszym niebem jest przede wszystkim Bóg sam,który jest w niebie tj.w samym sobie .drugim niebem , w którym żyje Bóg ,jak w żadnym stworzeniu ,jest Maryja. trzecim niebem ,o którym myśleć możesz przy odmawianiu ojcze nasz jest twoja dusza .jest ona niebem bo żyje w niej Bóg -cała trójca przenajświętsza

Gość gość
I teraz spójrzcie, kogo nam tu ściągają, swoje ukraińskie świnki - tylko chyba te świnki w takim procencie rozpładzały się z Ydami, bo się ich nie brzydziły, jak Polki. Ydówy przyczepiały się te pijawy do Polaków, a Mośki nie miały się z kim sparować i chyba tylko Ukrainy na nie leciały, na te trupiaki, na ich kradzione piniążki i za prezenty dawały im d. a rownież mordy, bo Mosiek bez ssania nie pojedzie, to dlatego w posemkach propagują tu to zboczenie, w katolickim kraju. No i teraz pomyślcie, że Ukraińce to rzeczywiście również kanibale. Mieli tam taką falę kanibalizmu, wywołaną głodem, ci co przetrwali to albo jedli mięso ludzkie, albo współpracowali z ZSRR przy wydzieraniu żywności swoim rodakom, czyli za ten kanibalizm byli również odpowiedzialni. Teraz ja się tak czuję, jak mnie mija jakaś Ukraina to tak na mnie patrzy, że można to określić coś jak: - lesbija, bo tak konsumpcyjnie i przenikająco - jakby coś we mnie wsadzała - jakby mnie tu i tu tam macała, próbowała, jak na mięso - z brakiem szacunku - jakby jak najwięcej ode mnie chciała wydrzeć, jakby mnie chciała się nauczyć, naśladować, wycisnąć jakieś informacje, skorzystać, wykorzystać - ale najbardziej jak na frajerkę, jak na chodzące mięso, jak na cielęcinę, jakby mnie gwałciła tantrycznie One to potęgują poprzez: marihuanę, palą z różnymi patolami, ydowskimi i ukraińskimi i z nimi mentalnie żerują, uczą się i dzielą dostępem - swoje podejście do Polek, że tu na nich żerują, bo są kozaczki - zchłopienie - to babochłopy jak np. Szydło, wtedy pogardzają Polkami, że są kobiece i przez to dają sobie pozwolenie, żeby żerować na Polkach, bo są takie słabe, więc same pozwalają, takie kobiece, godne pogardy, do zjedzenia, a one takie Kozaczki A tak w nawiasie, to te "kozaczki" tutaj kozaczą, a u siebie jakoś... płaczą. Tutaj gdzie cywilizowani ludzie, nie walą w siebie maczetami i motykami, to one się czują co to nie one, bo drapią pazurami, ale dlaczego nie jadą pokozaczyć do siebie? Tutaj gdzie cywilizowani mężczyźni szanują kobiety i nie biją, mało damskich bokserów, to te świniny mogą sobie pozwolić, ale niech wracają do siebie do swoich ukraińskich psów, same ich tak wychowały, a raczej wcale. My sie nie będziemy z nimi użerać i ich uczłowieczać, tych psów i kanibali.

Gość gość
jakaś pieprzona fanatyczka rozyebała topik

Gość gość
Moim zdaniem ten "sekret " to: - obciazenia genetyczne, - zle wzorce przekazywane od rodzicow do dzieci jak alkoholizm, narkomania, - jesli chodzi o kiepska prace to latwo to tylumaczyc bo rzadziej ludzie biedni staja sie bogaci niż zamożni

Gość gość
Aha i jeszcze dodałabym złe odzywianie sie, przemoc i inne zaburzenia przekazywane z pokolenia na pokolenie np. matka bije dziecko, a ono pozniej staje sie takie samo, ale ma depresje itd. Niestety ze złej rodziny ciezej sie "wyrwac" i stac normalnym

Gość gość
No i zleciały się jakieś mohery i kalecząc nasz ojczysty język spamują w temacie...

Gość gość
gość dziś ja prdl weź sie lecz oszołomie

Gość gość
- ale najbardziej jak na frajerkę, jak na chodzące mięso, jak na cielęcinę, jakby mnie gwałciła tantrycznie X Leję :D

Gość gość
jak ktoś jest bogaty od pokoleń to wiadomo że przodkowie należący do elity też dbali o siebie, mieli służbę, nie przemeczali sie za bardzo a co za tym idzie byli zdrowsi i to zdrowie i nawyki przekazywali dalej. Plus przekazywali kasę która w biednych rodzinach jest źródłem stresu i chorób z nim związanych

Gość gość
ty od gwałtów tantrycznych, w jakim psychiatryku siedzisz? może powinni cie wypuścić chociaż na spacer, nawet na smyczy ale świeże powietrze by cie troche dotleniło

Gość gość
Polskie rodziny chorują przez tolerancję. Niestety tolerują obok siebie ogromne patologie, wampirów mentalnych : Ydy, ćpuny, satanistów, Ukraińce i inne kanibale. To one wywołują choroby. Przyjeżdżają ze wschodu tówne chciwe świniny i pazurami wydrapują te pazery, podkopują Polaków, to jest konkurencja międzygatunkowa, homo economicusy pasożytują i niszczą homo economicusy, czyli nas, dzięki prezentom od diabła. Nie wiecie, że Stary Testament został już odczytany? Adam to nie byl pierwszy człowiek, ponieważ to jest ydowska opowieść, a Ydy nazywały tylko swoje plemię ludźmi, to nie żart, swoich nieżydowskich sąsiadów nazywały zwierzętami, zatem "pierwszy człowiek" to pierwszy Żyd, a co go stworzyło? Czlowiekiem czyli Żydem stał się przez swój czyn - kanibalizmu mentalnego, wpełznał na system nerwowy czlowieka i pozarl jego fragment, - np. mysl. 2wtedy zaczal slyszec mysli pomyslal, bo to jest konsekwencja - choroba, skutek chaosu, wychodzenia z ciala, ze to Bog, tymczasem jego bogiem jest ŻĄDZA , to potwierdza w swoich pozniejszych wymyslach, np. jaki Bog mogl obiecac wladze w nagrode? tylko szatan - zezwierzecenie - żądza. Poza tym to żądza popchńęla go do wyjscia z ciala i wejscia w innego czlowieka oraz zazdrosc - to go stworzylo, wiec to jest ydowski bog. One sa wybrane przez szatana. Wtedy zauwazyl ze jest nagi, ale nie chodzilo o brak ubrania, tylko o bycie poza cialem. pierwszy Yd = pierwszy wampir = pierwszy diabel siejacy chaos = wąż, a raczej fragment wielkiego starego węża ydowskiego. Tak czy siak Ydy sieją choroby wśród Polaków, wyżerają co ciekawsze z ludzi i wiecie co z tym m.in. robią oprócz używania do uzyskiwania zysków i przewagi? Wpychają to w swoje ukraińskie świnki, które są zbyt głupie i puste w środku, na tyle głupie, żeby obcować w ogóle z Ydziznami i bez własnej osobowości, dlatego przyjmują cudzą, jaką duszę im się wepcha i jeszcze same żrą, z zazdrości, że same są takie świńskie.

Gość gość
bzdura, u mnie cała rodzina biedna od pokoleń a dożywamy 80, 90 lat, po prostu geny i tyle. jak ktoś od małego jest soasły albo pissdą z WF to sie nie dziwie że zdychają :D

Gość gość
Ale co ci się nie podoba, że o tym piszę? skoro to ujawniam, to znaczy że sama tego nie robię, a czemu ci się nie podoba, że ujawniam, bo sam to robisz i cię demaskuję??? To raczej sam się lecz, a najlepiej wyp. dalaj z moejgo kraju, patolu. Prawda wyjdzie na jaw i się skończy wasze gwałcenie Polek.

Gość gość
patolem to jak widać ty jesteś, a kraj to jest też mój i sam w*********j

Gość gość
Homo economicusy, czyli Ydy i ukraińce zżerają i niszczą Homo sapiensów - tak miało być. Czyli bardziej dzikie hominidy - pazerne małpy najechały i niszczą ludzi czyli homo sepiensy, m.in. Polaków.