Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszkadzaloby wam gdyby wasz rodzic

Polecane posty

Gość gość

zwiazał się z osobą tej samej płci? Jakbyście to traktowali ukrywali to i nie przyznawali gdy ktoś zapyta czy mówili o tym normalnie? to jest ważne dla mnie więc proszę o normalne odpowiedzi

Gość gość
szczerze mowiac nie wiem jakbym zareagowała, gdyby mama powiedziała mi że chce zyc z kobieta to jakos bym to zrozumiala, zalezy kto to by byl, jej przyciaciolka np... ale ojca nie wyobrazam sobie z facetem

Gość gość
ja bym mówiła normalnie otwarcie że rodzic to zbok i codziennie bym jemu powtarzałaby się nawrócił bo to jest efekt bałwochwalstwa tak pisze w biblii przeczytaj sobie list do rzymian

Gość gość
a jak nasram ci na głowe to przeszkadzałoby ci to?

Gość gość
Nie. Jestem zdecydowanie hetero, ale jestem osobą tolerancyjną. Dla mnie najważniejsze jest szczęście tych których kocham, jeżeli mój ojciec bądz matka mieliby być szczęśliwi w zwiazku homoseksualnym i ja bym była szczęśliwa. Podobnie jak dzieci. Mam dwoje nastoletnich i jeżeli któreś kiedys zechce zwiazać sie z osobą tej samej płci nie będe robiła afer.

Gość gość
to ukrywalibyście to czy mówili o tym normalnie innym?

Gość gość
nie obnosiłabym sie z tym ,ale jakby ktoś spytał to normalnie bym potwierdziąła i nie pozwoliła na głupie docinki

Gość gość
Od miesięcy zakłądasz te tematy, do teraz to pewnie nawet babcia sąsiadki wie o związku twojej matki

Gość gość
Nie przeszkadzałoby mi, otwarcie bym o tym mówiła bo takie rzeczy same wychodzą w rozmowie

Gość gość
a gdybyś słuchała docinek na ten temat?

Gość gość
to zerwałabym kontakty z kims kto docina mi na temat własnej matki. Trzeba mieć szacunek i do siebie i do swoich rodziców