Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślą jak uzbierać pieniądze na 500 plus

Polecane posty

Gość gość
Szukam osób, które chcą sobie w prosty sposób zarobić 500-1500zł przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą, wejdź na poniższą stronie, zapisz się, a ja Ci wszystko wytłumaczę i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
a po wuj się będę męczyć pracując jak za darmo na 6 dzieci dostaję ok. 7 - 8 tys.

Gość gość
11 32 to zrób sobie tą szóstkę i pobieraj tak beztrosko te pieniądze doradzam ci to jako Matka szóstki , ale już dorosłych dzieci , pracująca całe życie w gminie :-)

Gość gość
jak sobie naklepałaś szóstkę to twój problem a nie innych, też nie mam ochoty pracować na czyjeś bachory

Gość gość
ja pieprzę ale baby są nie do zajechania, 6 dzieci, kuźwa żeby chłopowi sperma jaja rozsadziła to w życiu nie dałabym sobie naklepać tyle dzieci

Gość gość
czym zatykasz pissde zeby ci macica nie wypadła? jakich pieluch na co dzień używasz ?