Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jhsjskdkdjhdvdbdb

Polecane posty

Gość gość

Ja tylko ze słyszenia. Na szczęście nie mialam okazji trafic do szpitala jednak kojarze z miejscowości Żnin. Nie dość ze dobra opinia, ogromne doświadczenie i wiedza. Mialam tylko styczność tym Panem z pogotowia ratunkowego u mojej mamy, wrazenie sprawil mile choć na poczatku za duzo nie udzial sie co robił to inny ratownik medyczny, dopiero pozniej od razu powiedzial nam co moze byc mamie jednak to tylko przypuszczenia i zabrali do szpitala gdzie okazalo sie ze to byla racja. Pierwsze co spotkalam sie jeszcze wtedy z ratownikiem medycznym z taka wiedzą. Po przyjeciu na szpital mama nie zdążyła podziękować za szybką i skuteczna decyzje. Ja rowniez poprosze o namiary prywatne gdyż specjalnie na izbe przyjęć nie mamy potrzebe jechac. Dobrze trafic na kogos takiego jak Pan Jacek. Czytam Wasze komentarze i niemożliwe dla mnie co do jego miny. Byl dosc mily i nawet z usmiechem :) hihi. Czy wypada napisac w aplikacji messenger by uzyskac odpowiedz?czekam na opinie czy jest mozliwosc dostac sie poza szpitalem prywatnie?

Gość gość
IDIOTAbdndjkdisjndhjsopapaDEBILHD djdbbhj ef jskksjsksjsjsnanshhsheheh

Gość gość
Ja na szczęście kilkakrotnie trafiłam na tego Pana natomiast w Zninie jeszcze za kedencji ratownika medycznego. Pierwsze wrazenie mlody zapewne nieswiadczony. Jednak po przyjeciu mnie na izbie od razu nabralam zaufania. Czulam wtedy ze Pan ten ma większe możliwość niz tylko ratownik. Moze ujme to tak tylko i az ratownik z ogromną wiedza. Ciesze sie serdecznie ze poszedl Pan wyzej ponieważ z takim doświadczeniem marnowal sie w ratownictwie. Mimo ze pierwsze wrazenie inne to naprawde godny zaufania. Od lat zmagam sie z problemami zdrowotymi i dzieki niemu wyszlam na prostą pod względem zdrowia. Jeszcze jako ratownik pokierowal mnie co dalej ,gdzie sie udac oraz jak leczyc i udać sie do lekarza. I co sie okazalo? Lekarz powiedział identyczne slowa i diagnozę. Teraz mam nadzieje ze w razie problemow trafię na tego Pana czy to w szpitalu czy bedzie możliwość prywatnie, wywarl ogromne wrazenie i zaufanie juz jako ratownik a teraz juz jako doktor. Mimo mlodego wieku ufam jak najbardziej i z czystym sumieniem moge polecic. A komu poszczescilo trafić sie pod skrzydla tego pana z czyms poważnym sa duzymi szczesciarzami!! Z reszta nie tylko ja tak sądzę. Nie oceniam zycia prywatnego Pana Jacka tylko jak wyglada jego praca. Nie obchodzi mnie rowniez ilosc kobiet ktore czesto ladowaly na izbie przyjęć, młody dosc przystojny, kobiety widac bylo ze wariowaly. Jednak Pan Jacek w pierwszej kolejności zawsze bral chorych, każdego traktuje równo, nie bierze po znajomości tylko jak po kolei. Z czystym sumieniem polecam bardzo dokładny i wyrozumialy. Nie spieszy sie, dla kazdego ma tyle czasu ile trzeba i za to podziwiam. Nie raz zostal po godzinach gdy pacjent poprosil. O wypadkach i zagrozeniach zycia nie wspomne, zapewno wiele osób chcialo by trafić na Pana Jacka, tyle zyc uratowanych za co serdeczne podziekowania.