Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście się spotykać z 31 latkiem, który nie jest rozwodnikiem?

Polecane posty

Gość gość

Rodzina dzisiaj na mnie naskoczyła, że skoro ma 31 lat i nie miał jeszcze żony, to musi być z nim coś nie tak i mam wątpliwości. Sama mam 25 lat, więc też gówniarą nie jestem. Myślałam, że będzie im wszystko pasować, a tu taka reakcja.

Gość gość
W tym wieku przystojnych, ładnych, wykształconych i wolnych raczej nie ma. Baby szybko umieją się wokół takich zakręcić.

Gość gość
Twoja rodzina jest wredna i zawistna i ciagnie Cię w dół. Ja na Twoim miejscu nie miałabym żadnych wątpliwości i byłabym szczęśliwa i spokojna z tym facetem

Gość gość
ja znam rozwodnika, kory niby szuka dziewczyny, ale wciaz opowiada o bylej zonie i ma z nia dobry kontakt ;) to juz lepszy taki nierozwodnik

Gość gość
Rzeczywiście jest nienormalny. Gdyby to był rozwodnik, to by był przyzwoitym facetem. Walnijcie się w swój durny łeb głupki.

Gość gość
Tak. To nic dziwnego nie byc po slubie w tym wieku. Byloby gorzej jakby byl rozwodnikkem

Gość gość
14:47 Tacy faceci raczej są na tyle inteligentni że nie dają sobą manipulować. Twoja rodzina jest ograniczona umysłowo chyba.

Gość Ja taki jestem
A czy któraś chciałaby 34letniego prawiczka z czystą kartą, tzn. zero byłych, żadnych związków?

Gość gość
Faceci już nie chcą brać tak szybko ślubu jak kiedyś. Mieszkam w zachodniej Polsce i znam naprawdę sporo kawalerów po 30.

Gość gość
Nie. To przegiecie