Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety moglbybyscie byc z facetem bi?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyzej

Gość gość
jesli przystojny by byl to chetnie, moze bi maja w sobie cos kobiecosci i nie zachowuja sie gburowato jak typowi macho hetero, no ale szansa zdrady wzrasta o 50%

Gość gość
Ja jestem bi i jest mi z tym dobrze

Gość gość
Jeżeli w związku byłby wyłącznie hetero.

Gość gość
Masz rację facet bi ma coś w sobie z kobiety ja lubię nosić rajstopy ... itp.

Gość gość
15:38 obrzydliwy jestes

Gość gość
miałam kochanka bi ale w związku homo był dominujący i to on zwykle penetrował swojego partnera i wyglądało to paskudnie. Poza tym jego partnerzy to byli c***y, którzy w ogóle nie byli zainteresowani mną i stąd nawet nie miałam okazji na trójkącik 2m+f a na to liczyłam. Więc uważajcie bo są różni bi i różne relacje w tym zakresie i czasami głupio wychodzi. Moim zdaniem znacznie lepiej wychodzą relacje dwóch kobiet bi - jestem teraz w takiej relacji obie mamy facetów ale czasami się nimi wymieniamy i jest układ 2m+2f przy czym faceci są zdeklarowani hetero i raczej unikają wzajemnych relacji chociaż raz po alkoholu udało mi się jednocześnie wziąć obu penisy do buzi przez co jak wiadomo musieli się nimi dotykać i afery nie było. Zresztą w takich układach nie ma szans aby mężczyźni ani razu nie dotknęli się penisami nawet gdy są hetero.

Gość gość
nigdy

Gość gość
dziś Czemu to bylo paskudne ze on go akurat penetrowal?

Gość gość
gość dziś JPRDL xD jakie ku'restwo XDDD

Gość gość
Mam 24 lata, jestem bi i faceta tez bym chyba wolala bi. Bo hetero wydaja mi sie zbyt dominujacy. A poza tym pozwalal by mi miec kochanke a ja jemu kochanka. Hetero chcialby miec mnie dla siebie.

Gość gość
nie wiem ,moze

Gość gość
zalezy jaki by byl

Gość gość
No to nie.. Pomyśl sobie że jak wam się znudzi to on zaprosi swojego kolege o podobnych preferencjach. Twój facet cie bzyka a ty drugiemu loda. Lub któryś cie bzyka a drugi w trakcie liże ci łechtaczke. Full wypas

Gość gość
mój facet jest całkowicie hetero a ja jestem bi. Wiedział o tym od samego początku i zgodził się. Co więcej - uzgodniliśmy, że gdybym uprawiała seks z innym facetem do byłaby to zdrada i nie wybaczyłby mi ale całkowicie nie przeszkadza mu jeśli spotykam się i robię to z inną kobietą. Czasami jest też tak (mimo, że jest hetero), że ja penetruję go dildo w pupę i lubi to, bo jak twierdzi w ten sposób pobudzam mu prostatę. Bywa oczywiście także (z racji mojego bi), że aranżujemy spotkania w trójkącie 2f+m najczęściej z moją kuzynką.

Gość gość
Nie kazda osona bi jest poligamiczna