Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklęta gowniarzeria

Polecane posty

Gość gość

Już od 8 rano drą mordę na placu zabaw, a ich matki ucieszone plotkują między sobą. Zaraz mnie szlag trafi. Jeśli za tydzień będzie tak samo to kupię wiatrówkę i pokaże im gdzie ich miejsce!!!

Gość gość
a co, jak byłeś mały to matka zamykałą cię w wygłuszonym pudle żebyś nikomu nie przeszkadzał? zapewniam,, że każdy jako dziecko jest taki sam, biega, drze mordę, hałasuje i krzyczy jeść jak jest głodne. jak myślisz, że byłeś inny to jesteś kretyn.

Gość gość
Rozumiem, że jesteś na północy i za tydzień spotkamy się na cmentarzu? Czekam na to:p

Gość gość
Matki są z nimi żeby je uciszyć, ale widzę ze one tak sama tępe jak dzieci

Gość gość
ziś tępak to ty. zamknij okno i skończ pitolić.

Gość gość
Nie mogę bo jest za goraco

Gość gość
to kup sobie wiatrak albo klime

Gość gość
prędzej wiatrówke niż wiatrak

Gość gość
Czemu mam kupować wiatrak i płacić więcej za prąd? Lepiej niech te bachory się ucisza

Gość gość
Ciekawe co byś zrobił gdybyś mieszkał w centrum miasta przy skrajnie ruch/liwej ulicy - też byś otwierał okno? :D A gwarantuję, że to o wiele głośniejsze niż piski dzieciaków. Dodam, że nie da tu się ani oglądać telewizora, ani rozmawiać (tym bardziej przez telefon) przy otwarytym oknie, bo jest tak głośno. W moim bloku nikt nie otwiera okna w ciągu dnia, po stronie ulicy, bo po prostu nie idzie wytrzymać. Nie rozumiem ludzi którzy narzekają, że nie mogą otworzyć okna bo dzieci krzyczą, pies szczeka czy coś tam :O Lepiej zainwestować w jakiś wentylator czy klimatyzator tudzież w prawdziwą klimatyzację o ile kogoś stać i cieszyć się cisza oraz spokojem przy zamkniętym oknie (wietrzyć pomieszczenia jedynie wieczorami/nocą). Serio.

Gość shkembi
O ósmej rano bylo 7 stopni a w niektórych miejcach jeszcze mniej. Komu za gorąco? Chyba że masz klimakterium i napady zimna i gorąca.

Gość gość
Ale nie mieszkam w centrum. Wybrałem osiedle na skraju miasta bo myślałem ze będę miał ciszę i spokój. Ale się myliłem. Banda rozpieszczonych gówniarzy zakłóca mi spokój!!!

Gość gość
lepiej samochody miec za oknem niż bachory

Gość gość
A ja byłam inna, bo mnie wychowano tak abym myślała o innych. I nie jestem kretynką, tylko wiem z relacji i z tego co pamiętam, a pamiętam sporo.

Gość gość
17.27 o czym ty p********z? Nie wzięłaś dzisiaj leków?