Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, aby podgrzać temperaturę w związku?

Polecane posty

Gość gość
Ny z mezem lubimy latem gdzies po drodze skoczyc do lasku i szybki numerek przy drzewie,na trawce lub po prostu w aucie ;-)

Gość gość
Widziały cały cobraly a teraz lament

Gość gość
Fajnie. Ale wieczorkiem latem na tarsie rozpaczać grę wstępna

Gość gość
Co jakis czas weekend tylko we dwoje czy to wypad gdzieś albo dzieci oddajemy do dziadków i wtedy kino, koncert i długa noc :)

Gość gość
Co robicie w tą długą noc?

Gość gość
My przechodzilismy mały kryzys. Praca, obowiązki (2 dzieci), rutyna- sprzątanie, gotowanie, zakupy, seks raz na 2 miesiace. Zaczęliśmy żyć jak wspollokatorzy. Pewnego dnia stwierdziłam, że tak nie może być, zaczęłam od siebie. Przestałam czepiać się pierdół, odpuscilam wyrzuty, gdy zapomniał wyrzucić śmieci, przestalam sie klocic o tematy zwiazne z opieka nad dziecmi itp. Zaczelam sie bardziej starac, buziaki na dzien dobry, dobranoc, przytulenie bez okazji, czyli coś co kiedys było u nas codziennoscia. Na reakcje nie musialam dlugo czekac. Mąż sam z siebie zaczął mi bardziej pomagać, bez proszenia, kłótni itd. Zrobiło się między nami miło jak kiedyś, zaczęliśmy częściej się kochać, mąż sam inicjuje zbliżenia, ostatnio tylko po to wzięliśmy obydwoje wolne :) co wieczór się przytulam, wysyłamy czule smsy, jedno drugiemu zawsze robi herbatę, kanapki. Takie szczegóły, które sprawiają, że robi nam się miło bo ktoś o nas mysli. I pomyśleć że wystarczyło tylko zmienić podejście i zrobić się mniej zrzedliwą babą ;) więcej uzyskałam okazaną miłością niż klotniami.

Gość gość
No długie noce sa super bo jak dzieci sa u dziadków to jest luz i nie ma pośpiechu albo stresu Ze sie akurat przebudza:) i mozna wymyślać i sycić sie sobą przez kilka godzin :p

Gość gość
Nie ma sensu przebijac akrobatyką seksulna aktorów z p****la. Nie tedy droga. Partnerzy powinni zaskakiwac sie nawzajem swoim umiejetnosciami w innych dziedzinach, imponowac sukcesem na jakims polu, pokazac jakies inne, ciekawe, pozytywne zachowanie, rozwijac sie -wtedy sie sobą nie znudza, bo beda miec zawsze przy sobie kogos w częsci nowego.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Tez jestem ciekawa

Gość gość
gość wczoraj - samo sedno :) Jeśli chce się mieć fajnego seksownego mężą, trzeba być fajną seksowną żoną

Gość gość
A jeśli facet sie nie stara tylko coagle ty to w końcu masz dość:(

Gość gość
No właśnie