Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie dziewczyny z jej exem...

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wczoraj na spacerze z dziewczyną przypadkiem spotkaliśmy jej ex chłopaka. Nigdy mi o nim nie wspominała, a gość wyglądał jak typowy aktor filmów akcji. Miał z 190cm wzrostu, wielkie mięśnie, zarosniety itd... Dla porównania ja mam jakieś 176cm i jestem raczej szczupły (programista here). No i problem się zaczął kiedy dziewczyna mi powiedziała że chciałaby się z nim spotkać bo dostała od niego zaproszenie na domowke. Gdy odmówiłem wkurzyła się i wyszła. Co zrobiłem źle? Powinienem jej na to pozwolić?

Gość gość
on jest samncem alfa, ty samcem beta spora szansa ze po domowce ona bedzie skakac na jego k-0-0tasie i krzyczec z rozkoszy

Gość gość
To co mam zrobić żeby ją zatrzymać?

Gość gość
Ja pozwoliłem, ale to czy się spotkają czy nie nie miało takiego znaczenia. Ważne dla mnie było to, że ona w ogóle odczuła taką potrzebę spotkania się z nim i nie myślała wtedy o moich uczuciach. To był początek końca, bo się zawiodłem na niej...

Gość gość
To jak mogę ją przekonać żeby została a nie szła tam (o ile właśnie tam nie idzie).

Gość gość
Ale po co? To dorosła kobieta, ma prawo robić co chce. A jak się okaże, że jednak coś do niego czuje to chyba lepiej wcześniej niż później?

Gość gość
Ja raz tak miałem. Poszedłem choć niechętnie z dziewczyną na domowke do jej byłego. Wszystko było ok, ale skończył się alkohol i razem z kilkoma osobami poszliśmy do sklepu. Jak wróciliśmy, jej były (podobny z opisu jak u ciebie, wielki, napakowany i z tatuazem) posuwal moja dziewczyne na kanapie w salonie. Także uważaj co robisz i pilnuj jej.

Gość gość
A jak tam pójdzie i zrobi coś złego? Tego właśnie się obawiam.

Gość gość
To przynajmniej będziesz wiedział, że nie warto z nią być. Jak ma coś odwalić to zrobi to prędzej czy później.

Gość gość
Ale ja nie chcę żeby coś odealila. Ja jej nie chcę rzucać, bo to moja pierwsza dziewczyna w życiu i strasznie mi ciężko się rozmawia z dziewczynami.