Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LimpiD

Pomocy kuzynka

Polecane posty

Witam mam kuzynkę którą po prostu uwielbiam ale nie to że się zakochałem czy coś tylko zawsze super mi się z nią gadało i ma według mnie najlepszy charakter jaki tylko może mieć dziewczyna i w przyszłości chciałbym mieć taką żonę. Ogólnie to bardzo mi się podoba zawsze się nią zauroczę ale zawsze wiedziałem że muszę to szybko wybić sobie z głowy i tak robiłem. Jednak na ostatniej rodzinnej imprezie gdy tak gadaliśmy to powiedziała mi, że jej się wydaje że ja ją podrywam i się w niej zakochałem powiedziałem, że nie i wytłumaczyłem że jest najfajniejszą dziewczyną jaką znam w dodatku bardzo ładną. Jednak ona się jakoś tak speszyła/zesmutniała ponieważ nie jest tak jak zawsze. Nie gada ze mną tak jak kiedyś tylko tak jakoś na odwal i nie wiem co mam teraz robić bo jej się chyba wydaje że ja ją podrywam ponieważ zawsze z nią gadam o wszystkim. Może oczekiwała innej odpowiedzi że podoba mi się czy coś i to w sumie prawda. Bardziej w jej charakterze się zakochałem :D Nie wiem co teraz zrobić bo chyba nasze relacje się popsuły przez to ona chyba oczekiwała innej odpowiedzi ... nie wiem. Ona i ja mamy po 18 lat

Gość gość
Moze i oczekiwala skiro tak uwazasz . Ja osobiscie nie rozumiem takich zauroczen i zakochan w rodzinie .

Gość gość
Wg. prawa kościelnego z kuzynką można wziąć ślub, więc z tą rodziną to przesada. A może ona miała właśnie nadzieję na to, że coś do niej czujesz i stąd jej takie zachowanie.

Gość gość
odpowiedziałes za zimno i sie zmartwiła po co zes tak odpowiedział ,napisz jej cos miłego