Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość w związku o to że chlopak chce iść na piwo?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od kilku tygodni nie mogę poradzić sobie z jednym tematem. A mianowicie: gdy poznałam mojego obecnego męża tak byliśmy sobą zauroczeni że z nikim innym nie chcieliśmy się spotykać. Ja chodząc do szkoły nie mogła m wyjść nigdzie ze znajomymi bo miala bym w domu awantury że po co że na co itd a wyjście na piwo to już w ogóle. On siedział w domu bo nie pracował - zajmował się naszym synem i jak to on zawsze uporczywie twierdził nie ma takiej potrzeby żeby wychodził z kumplami na piwo i ja też mam tego nie robić. Kiedy poszedł do pracy wszystko się zmieniło. Nagle codziennie chodzil by na piwo i gdzieś wychodził i co najlepsze nagle ja też mogę... I jeszcze do mnie ma nie raz pretensje ze się czepiam ze jak on nie chcial to ja też nie moglam a teraz jak on chce to ja też moge. Nie miala bym z tym zadnego problemu gdyby nie jeden. Przez to że nigdzie nie moglam wychodzic stracilam wszystkich znajomych. Wpadłam w depresje. I za cholere nie mogę sobie z tym poradzic. Złoszczę się bo zazdroszczę mu tego że ma z kim wyjść ;( Widzicie w tym jakieś rozwiązanie czy zostaje mi tylko psycholog/psychiatra

Gość gość
ojojojoj

Gość gość
I to jest właśnie powód dla którego Nie powinno się urywac kontaktu ze znajomymi. W ogóle nie powinno sie wszystkiego poświęcać facetowi bo później zostaje się z niczym w razie rozstania.

Gość gość
Czas nawiązać nowe znajomości, ruszyć do ludzi, do pracy i znaleźć jakieś ciekawe zajęcie które przysporzy satysfakcji i znajomości.

Gość gość
Typowy przykład co robi robienie z faceta jedynego punktu odniesienia w życiu. Misiu każe siedzieć w domu to misiaczka szczęśliwa zostaje. Misio chce iść na piwo to misia w płacz.

Gość gość
To słabych miałaś znajomych, że ich straciłaś. Przecież można się nie widzieć jakiś czas i odezwać i spotkać, a nie że jak nie miałaś wcześniej czasu to ich "straciłaś". Napisz do kogoś z dawnych znajomych, nie masz nic do stracenia, powinni zrozumieć, że miałaś małe dziecko i mogłaś nie mieć czasu

Gość gość
Jak tam, napisalas do jakiejś starej koleżanki, odnowilas kontakty?

Gość gość
Brakuje debilce obrabiania doop za plecami i uchlewania ryja :D bo tylko to mozna robic ze znajomymi :D

Gość gość
Ja bym napisala po znajomych ze przepraszam mialam ciezki okres itd napewno wybacza