Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważnie pytam , ile synowi na osiemnastkę?

Polecane posty

Gość gość

Majac na uwadze że sama go wychowuję i nie przelewa nam sie Myslałam dac mu 500 zł i bilet na koncert jego ulubionego zespołu. Albo opłacić 1szą rate na prawo jazdy 300 zł ( w wakacje idzie do pracy to sobie reztę zapłaci) do tego ten bilet na koncert (150 zł kosztuje), tort i szampan do wypicia ze mna.

Gość gość
Ja od mamy (która mnie sama wychowywała) dostałam cały kurs prawa jazdy i opłacone egzaminy.

Gość gość
hmm super, ale mnie niestety nie stac na 1500 zł :( ma jeszcze babcię ktra stać , ale ona raz że sknera , da może 100 zł , a dwa uważa że po co małolatowi prawko , żeby sie rozbił chyba

Gość gość
Bo jesli chlopak nie ma samochodu to nie wiem po co prawko. Dalabym kasy tyle zeby za to wyprawil osiemnastke dla znajomych i symboliczny prezent-pamiatke

Gość gość
po to prawko że sobie na auto wakacje zarobi, popracuje 2 mc i kupi jakiegoś grata i sie będzie radował.

Gość gość
ewentualnie będe mu użyczała swoje auto

Gość gość
Ja tez od rodziców dostałam kurs na prawko ;)

Gość gość
pogieło was z tymi prezentami na 18stke, to normalne urodziny nie jakieś cudo

Gość mamastasz8
Ja dla chrześniaka zamiast kasy kupiłam bon na flyboard. Ponoć teraz to bardzo modne takie latanie nad wodą i różne ewolucje. Wyszłam z załozenia, że o pieniądzach zapomni w mig, a taki prezent na 18 zapamięta na dłużej. No i będzie miał co wspominać, że zrobił przynajmniej coś szalonego: https://prezentokracja.pl/flyboard-odlotowa-przygoda

Gość gość
My jako rodzice córki(córka- anioł bez problemów , najlepsza uczennica) daliśmy 800 zł.Odkładaliśmy trochę do dla nas to duża kwota.Plus impreza 300 dla znajomych.

Gość Agnieszka51
Moja corka dostala na 18tke od swoich znajomych prawko jazdy z dokumencika, bardzo fajnie wykonane, miala mlodziez radosc.