Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty mnie w ogole rozumiec ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to przerastac twoje mozliwosci ?

Gość gość
Rozumiem

Gość gość
Nie rozumię i nie chce rozumięć. Rozumięć ciebie to upadek moralności i ludzkości. Won.

Gość gość
Watpie.

Gość gość
Rozumięć ciebie to upadek moralności i ludzkości. Won. x Haha jest dokladnie odwrotnie.Nie ja tu jestem psycholem niszczacym ludzi.

Gość gość
To tylko twoja opinia, skarbie. Niszczysz fiutonosa na forum. W czym jesteś lepsza? Otóż w NICZYM. nara.

Gość gość
gość dziś To tylko twoja opinia, skarbie. Niszczysz fiutonosa na forum. W czym jesteś lepsza? Otóż w NICZYM. nara. x Moja opinia,ze co ? Ze jestes psycholem i niszczysz ludzi ? Ja nikogo nie niszcze,ja tylko najwyzej zaloze tutaj pare prowokacji i nie mam nikogo na sumieniu tak jak ty.

Gość gość
Chyba jednak jesteś psycholka skoro w każdym gościu widzisz JEGO. Ktokolwiek to jest. Mniemam że to jedynie wytwór chorej na schizofrenię wyobraźni starej panny ma bezrobociu. A właściwie na rencie psychiatrycznej. Zatem wybaczam ci.

Gość gość
Z takim chamidlem nie ma co gadac,po to tematy zaklada zeby po ludziach jezdzic ,jak po lysej kobyle. Ja juz nawet nie wchodze ,bo szkoda czasu,teraz zajrzalam i co widze,jakiegos goscia sfrustrowanego,zakompleksiony,pewnie bezrobotny,a do tego nie majacy dziewczyny,bo kto by takie chamidlo chcial.NIKT

Gość gość
Tak tak,teraz nagle udajesz,ze to nie ty ;) Kiepsko ci to wychodzi.

Gość gość
Kiepsko? Ja to ja. A ty jesteś p oj j****a.

Gość gość
Ty bardziej :) Nikt ci nie kaze udzielac sie w moich tematach.

Gość gość
Załóż sobie prywatne forum i tam zaśmiecaj tymi bobkami z d**y.

Gość gość
Kazdy ma prawo sie wypowiedziec ,a Ty nie masz prawa oceniac w ten sposob ludzi. Jak nie potrafisz normalnie rozmawiac,to na przyszlosc sie naucz. Ciekawe ,czy w swiecie rzeczywistym tez tak sie odnosisz do obcych ludzi?

Gość gość
A ty nie masz prawa tak się do mnie zwracać. Sama sobie przeczysz. Nie udawaj swietszej od papieża.

Gość gość
Kompletny brak szacunku. Nie oczekuj od innych,ze ktos bedzie pochwalal twoje zachowanie. Nie ,wiem....nie znam Cie ,byc moze masz cos z psychika....wiec wspolczuje...pomodle sie za Ciebie.

Gość gość
gość dziś Załóż sobie prywatne forum i tam zaśmiecaj tymi bobkami z d**y. x Tylko to forum publiczne,wiec jak cos sie nie podoba to wypad :)

Gość gość
I dobrze by bylo ,zebys sie nauczyl KULTURY ,jesli wiesz co to takiego.....

Gość gość
Skad mozesz wiedziec, ze kogos nie ranisz swoimi tekstami. Przeciez,kazdy kto tu jest ,jest czlowiekiem. Chcialbys ,aby ktos Ciebie tak potraktowal,wyzywal,docinal,wysmiewal? Mam nadzieje ,ze chociaz masz jakies uczucia,bo jesli nie ,to niech wszystko wraca do Ciebie z nawiazka. Przemysl to sobie.

Gość gość
Przestań mnie umoralniac i pomyśl o tym co ta kobieta wypisuje o jakimś fiutonosie. Zasmuce cię. Za wyborcza empatie do nieba nie pójdziesz

Gość gość
Po pierwsze jestem kobieta a po drugie jak ja sie zwracam niby ? To nie ja pisalam "ale ty jestes p******a,chamidlo i psycholka". Nie uzylam tutaj zadnych wyzwisk w przeciwienstwie do ciebie.

Gość gość
2:28 Mam gdzies twoja moralnosc.....twoje zycie. Widocznie jestes tak nieszczesliwym czlowiekiem,na ktorego nikt nie zwraca uwagi i dlatego innych unieszczesliwiasz ,bo Ci sie wydaje ,ze masz do tego prawo. A tak naprawde tkwisz w niewidocznym bagnie.

Gość gość
Juz sie pogubilam,nie wiadomo kto do kogo kazdy z goscia..

Gość gość
W niewidocznym dla niej jedynie bagnie tkwi wariatka od fiutonosa. Tyle.

Gość gość
Nie przezywaj tak.

Gość gość
No to dlaczego przezywasz?

Gość gość
Z tym fiutonosemmm to juz jest nudne i niedojrzale.....chyba tu dzieciarnia zostala. Zakladanie takich glupich tematow ,jest zalosne. Wklejenie jakiegos marnego rysunku ,chyba nie mozna nazwac dorosloscia,a bardziej dziecinada.

Gość gość
No jest zalosne,a mimo to jakas osoba tutaj sie tak emocjonuje jakby nie wiadomo co.

Gość gość
i pomyśl o tym co ta kobieta wypisuje o jakimś fiutonosie x Och przestan bo zaraz sie wzrusze ;) Pisze i nic ci do tego.