Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzajacy maz czy chlopak

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak mozna to znosic? Nie dalabym rady. Kiedys moj narzeczony wyszedl z kolezanka po fona i nie powiedzial mi o tym. I zerwalam z nim. Ale zeby wiedziec o zdradach i tolerowac to? Masakra. A wy co myslicie? Dzielic sie nim z inna i przymykac oko? Ja na to mowie NIE.

Gość gość
Super. Tu powie: kochanie badzmy razem kolejne 25 lat buzi buzi slodziutka i idzie do mlodej i mowi: zona jest stara, nie pociaga mnie, unieszczesliwia mnie, zaluje ze ja spotkalem. Czujecie to? I byc z kims takim te 25 lat sluchac tych klamstw...masakra. Nie ma tekiej opcji.

Gość gość
Inny chlopok mowil ze fajna fajna a mial dziewczyne i ona zaszla w ciaze. I nagle mowi do drugiej ze to zalezy od nich czy beda razem. A tamtej pewnie mowil ze sie z nia ozeni. Petem sie ozenil i znowu mowil jaki nieszczesliwy ze kochal te druga. I ze chce ja nadal. A potem zona zaszla drugie raz w ciaze. I gdyby tamte druga go chciala to by klamal raz tak a raz wspak. Takiej osoby sie nie da kochac. Kolezanka mi opowiadala ze splawiala tekiego kolesia.

Gość gość
Za co kochac kogos kto klemie dla wlasnego wygodnictwa? Kogos kto nie szanuje i nie kocha nikogo poza soba? Kogos kto nie potrafi dac szczescie nawet 1 osobie? Kto pregnie czynic zlo? Za co? Serio da sie kochac kogos kto mysli wylacznie o sobie i swoim interesie? Za co? Bo ja nie potrefie.

Gość gość
Kochanie spendzmy ze sobo kolejne 40 lot. Bede ci mofil jak kochom strasznie po tym jak w moich ustach zlina innej kobiety dopiro co ja caowalem. Chodz daj caluska zono ty jestes jak nastolotka tako piekno ze hoho a ona mi sama weszla. No sama przysiengam.

Gość gość
Tak cie srasznie kochom zono lecz lotom za innymi bo tako jestes wspanialo ze inna mi muai doc satysfakcje. Ty mi nie storczysz ale do gotowanio i pranio to tak.