Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny facet co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

robi podteksty, klei sie, a gdy ja reaguje on wtedy mowi ze jestem dzieckiem bo tylko dzieci mysla o seksie. co to wgl za myslenie? mamy po 24 lata..

Gość gość
Dzieci, seks... Pedofil?

Gość gość
Wiej od niego, on jakis nienormalny jest. Nikt normalny nie mowi, ze dzieci mysla tylko o seksie.

Gość gość
Jakiś popierdzielony, najpierw sam zaczepia, a potem takie głupie gadanie bezsensowne, porażka

Gość gość
Zgadzam sie. Dziwny. Jak ci na nim zalezy to postaw na jedna karte. Jak ci nastepny raz powie ze tylko dzieci mysla o seksie , powiedz mu ze nie jestes dzieckiem a myslisz o seksie z nim... w zaleznisci od reakcji mozesz obrocic to w zart.. jesli mu na tobie zalezy to polknie haczyk. Ja pare dni temu powiedzialam mojemu ze zrobilo mi sie mokro w majtkach gdy mnie przytulil.. zmrozilo go i nie powiedzial nic. O dwonastej w nocy zadzwonil ze nie moze przestac myslec o tym co powiedzialam...

Gość gość
6:21 To frajer jakiś, normalny chłop by się od razu zabrał do rzeczy a nie myślał.. idiota :)

Gość gość
A dla mnie akurat czasem to takie urocze gdy facet jest trochę nieśmiały, a nie zupełnie bez oporów... Może szanuje tą kobietę i myśli o niej w lepszy sposób niż tylko "do rzeczy" w sekundzie gdy tylko pojawiła się niespodziewana okazja. Super, że się na nią nie rzucił i super, że potem zadzwonił z takim tekstem. Wcale nie frajer tylko właśnie fajna akcja i fajna relacja :)