Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalem sie z dziewczyna i zainteresowala sie mna kobieta z obraczka. Odepchnalem ja mowiac ze nie zadaje sie z mezatkami a ona na to: widze ze ci sie podobam, dziecko ktore mam to jest przeszkoda? Ja: nie jestem zainteresowany romansem. To zgrywala kolezanke komplementowala, przymilala sie, mowila ze jej sie podobam do kolezanek i zeby do mnie nie startowaly. Jej maz slyszal o tym prawdopodobnie ale nie reagowal tylko zabierel ja na wycieczki i wrzucali fotki z sercami jak to sie kochaja. Stwierdzilem ze sa siebie warci ale one nadal przychodzila i zagadywala az pewnego razu mnie pocalowala. Ja jej na to ze nie moze tego robic jesli ma meza bo ja nie mam charakteru jak on ze bede tolerowal zdrady. I poznawalem rozne dziewczyny. Odpychalem ja. Szydzila ze mnie ze lubie romanse i przygody a z nia nie chce. Powiedzialem ze moze kocham ja na swoj sposob ale tez nienawidze i nie daruje zdrady i nie bede z taka osoba, nie. Ona wyjezdzala z mezem na urlopy i wycieczki i wielce wypisywali jak to chca spedzic ze soba az do konca zycia he he a tu zaraz wrocala i lotala do mnie zeby jak to mowila choc mnie zobaczyc. Da sie kochac taka osobe? Tak serio co myslicie? To taka teraz moda na zdrady i brak wartosci?

Gość gość
Malo tego. Kiedys dopadla mnie jak wchodzilem do domu i chciala ze mna wiecie co robic i powiedziala ze gdyby zaszla w ciaze ze mna to co ja na to? A ja: yyyyyy a co twoj maz na to? I odrzucilem ja.

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Bo c***isze prowde prosto w oczy?

Gość gość
Uwazasz ze ona i jej maz ktory wie o drobnych uchybueniach malzenskich sa normalni :) bo pocalunek to nie zdroda i chec ciazy ze mna tez nie zdrada:D ?

Gość gość
Myśle ze autor jest hujkiem, skorzystal z okazji i przedstawil sprawę inaczej.

Gość gość
Da sie kochac taka osobe? Da się. To nie jest zdrada.

Gość gość
:D A ja autorowi wierze :D

Gość gość
Moze rzeczywiscie poeinienem ja zaliczyc skoro sie tak pchala ale to byloby zbyt ryzykowne bo dziecka z nia pod zadnym pozorem. Ale dla ciebie to wciaz nie bylaby zdrada i moha wina :D zal mi takich ludzi jak ty. Jak mozna niw dostrzegac rzeczy oczywistych i odwracac kota ogonem

Gość gość
Chory umysł może napisać takie prowo :D

Gość gość
Teraz jak mnie widzi to sie popisuje i odchodzi szybko jak poparzona i jeszcze mnie obgaduje ze jej nie wykorzystalem :D znaczy ze nie chcielem romansu. :D

Gość gość
He he chcialabys zebe to byla prowokacja lecz niestety az taka hipokryzja i zaklamanie panuje w rzeczywistosci. Ciekawe czy maz tez chodzi do innej i tez chce z nia rodzine. Mysle ze zasluguje na to.

Gość gość
Ciekawe czy gdyby maz jej tak zrobil dalej jezdziliby na wycieczki jak golabeczki i jedli ciasteczka w ksztalcie serdyszek. Pewnie tak :D

Gość gość
Ja bym ją brał. Co Ci szkodzi dobry sex i po sprawie. Tylko się nie zakochaj :)

Gość gość
cwaniaczek i idiota jak każdy tutaj

Gość gość
Nie chce babska ktore zdradza. Moze gdybym ja poznal 20 lat temu to wpadlbym w te sidla.

Gość gość
to s********j z forum bobasku

Gość gość
Jeszcze bym sie czyms zarazil od tekiej bo to nie wiedomo z kim sie prowadza procz meza. Tfu.

Gość gość
Jak widac dla niektorych to ktis z wartosciami no i to nie zdrada