Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja marzę i takich piersiach.

Polecane posty

Gość gość
Niestety mam takie :(

Gość gość
Niestety ??? Chyba sobie żartujesz to są piersi jak marzenie !!!

Gość gość
Te piersi są za duże.. wyglądają nieproporcjonalnie :P Tak bym powiedziała gdybym była facetem. Bez dwóch zdań.

Gość gość
Wyglądają jak wymiona :D ale fajnie bo na jednym cycku się położysz,drugim się przykryjesz i bedziesz miał miękko i ciepło.

Gość gość
Ja mam D i czuje się głupio bo mam dopiero 20 lat jestem batdzo młoda a mam duże Cycki :-(

Gość gość
gość 20:19 gdzie mieszkasz?

Gość gość
Współczuję kobietom z takimi olbrzymami. Oczywiście niektórym, bo część kobiet lubi je

Gość gość
Wielu facetów takie lubi i woli.

Gość gość
Ja też takie uwielbiam ale zdaje sobie sprawę z tego, ze posiadaczkom takich biustów nie jest lekko. Tak na marginesie ta dziewczyna ma troche za dużo w bioderkach i gdyby wzięła się za porządny trening to mogłaby troche zmniejszyć te doje :D

Gość Pachnąca panna mloda
Jest za co złapać

Gość gość
Obleśne, a te suty jak wentyle... Wolę mniejsze, bardziej stojące piersi, a nie takie jak u karmiącej mamuśki.

Gość gość
Kumpela ma bardzo duże i mimo że uroda nie grzeszy, to żebyście wiedzieli jakie ona ma branie u facetów własnie przez swój wielki biust.

Gość gość
"gość dziś Kumpela ma bardzo duże i mimo że uroda nie grzeszy, to żebyście wiedzieli jakie ona ma branie u facetów własnie przez swój wielki biust." - to ciekawe, bo u mnie w pracy jest kilka babek z naprawdę pokaźnymi biustami (całościowo są spore), jedna z nich ma ogromne piersi (obstawiam, że rozmiar minimum 90G) i uwierz mi, że nikt z pracy za nimi nie lata. Dużo większym powodzeniem cieszą się drobne, smukłe, wysportowane dziewczyny i to nawet wśród facetów, którzy głośno deklarują, że preferują duże biusty. A i sama noszę 75f, a więc płaska raczej nie jestem, nie mam szpetnej twarzy i też dla facetów jestem raczej transparentna albo kryją się ze swoją fascynacją - w co szczerze wątpię.

Gość gość
gość dziś ale co ty piszesz 90G to grube babsko, to za czym tu latać, za wielorybem?

Gość gość
20:47 no to nie masz brania ani twoje koleżanki, widocznie coś z wami nie hallo, duży biust zawsze zwróci uwagę facetów :)

Gość gość
gość dziś - za wielkim biustem, który ponoć ma zrobić całą robotę, a życie pokazuje, że jest inaczej.

Gość gość
gość dziś - no widzisz, mało tego, mam duży wypukły tyłek jak latynoska (no tego to akurat może Polacy nie lubią) wyraźnie zarysowaną talię, bardzo długie w miarę gęste włosy, wysoki głos i to wszystko razem nie daje nic a tu się okazuje, że na jakąś brzydulę lecą jak oszalali tylko ze względu na wielkie cyce.

Gość gość
Biust jest obrzydliwy fuuj

Gość gość
a coz to jest 75 f? sama mam 70 f, czyli gdzies 73 cm pod biustem i 92 w biuscie. spokojnie cycuszki mi wchodza w bluzki rozm. S. jak góra wchodzi w S to to nie są spektakularne cycki. tym bardziej ktos tu pisze o G. co to jest , kilka cm roznicy od F. biust od 100 cm wzwyz to jest juz cos.. a ta z gifa nie ma duzych bioder, szczupla. ty chyba 97 cm w biodrach nie widzialas..

Gość gość
gość dziś gość dziś - no widzisz, mało tego, mam duży wypukły tyłek jak latynoska (no tego to akurat może Polacy nie lubią) wyraźnie zarysowaną talię, bardzo długie w miarę gęste włosy, wysoki głos i to wszystko razem nie daje nic a tu się okazuje, że na jakąś brzydulę lecą jak oszalali tylko ze względu na wielkie cyce. xxx Ha ha ha i wiesz co jeszcze masz potworny ból tego wielkiego doopska, że jakas dziewczyna ma branie a ty niby, a o taka seksi jak się zachwalasz, a nikt nawet cie kijem nie tknie :D:D i tu twój problem, ale skręcaj się dalej

Gość gość
gość dziś - nie pisze, że mam ogromne cycki, ale chyba już polskie cebulaki nie nazwą mnie dechą, chociaż cholera ich wie jak naogląda się to to hentaiów albo takich bab, które sobie powkładały w klaty sylikony wielkośc***iłek lekarskich albo arbuzów jak np. ta z załączonego filmiku. A w biuście mam powyżej 100 cm, tylko pod biustem też mam niemało, w sumie mogłabym pewnie nosić rozmiar/dwa większy stanik.

Gość gość
gość dziś - z tym kijem to bez przesady, bo mam swoich amatorów, którzy chętnie by mnie wydu/pczyli, ale nie są to faceci z pracy. Po prostu widzę, że w życiu codziennym jakoś generalnie wzięcie mają szczupłe kobitki nawet jeśli mają małe biusty, a jak kobita jest przy kości (nawet lekko), to jest gorzej postrzegana nawet jak ma sporo na klacie. Może ta opisywana przez kogoś koleżanka z wielkim powodzeniem wcale nie jest brzydka tylko przeciętna z twarzy, nosi rozmiar 38-40 i do tego ma wielki biust, ale to w takim razie nie jest taka sobie tylko naprawdę niezła laska a ja jestem plus size a biust mam w stosunku do gabarytów nie tak duży, ale sam w sobie mały nie jest.

Gość gość
w biuscie nie malo i pod biustem tez> no to sorry ale biusty robi wrazenie na tle szczuplej sylwetki, np 100 w biuscie i 75 pod. a jak ty masz przeszlo 80 pod biustem to jestes zwykla kolumbryna utkana z tluszczu. jak jestes takim walcem to odstajacy na 10 cm cyc nie robi wrazenia na nikim

Gość gość
Dokładnie 75F to nic specjalnego, to nie jest duży biust, wiec nie wiem czym ona się chce chwalić ?

Gość gość
No ok, niech będzie, że jestem kolubryną (nie koluMbryną na litośc boską) i nie zaprzeczam, ale nie forsujcie w takim razie błędnej teorii, że same wielkie cyce załatwiają sprawę i hwarantują ogromne powodzenie u samców. Przykładowo jak laska jest bardzo szpetna z twarzy grubawa, to nawet taki biust jak u tej po/rno pani z gifa jej wiele nie da (chyba że u zagorzałych wygłodniałych cycofilów). Dlatego może spójrz bardziej łaskawym okiem na koleżankę, bo pewnie jest niebrzydka, szczupła i do tego ma bardzo duży biust, ale sam biust sprawy nie załatwia, a tak zasugerowałaś/eś, po czym wykłócasz się ze mną, a raczej robisz gó/wnoburzę, z której wynika to co mówię - że sam biust roboty nie robi, ergo ta koleżanka CAŁOŚCIOWO jest całkiem atrakcyjna, bo LICZY SIĘ CAŁOŚĆ.

Gość gość
gość dziś - pojęcie względne, bo nieraz spotkałam się z opinią, że 75D to już naprawdę duży rozum, więc może nie wypowiadajcie się za wszystkich?

Gość gość
gość dziś - duży rozmiar. A tak btw chora dyskusja. Jak laska nie nosi rozmiaru 75K to dla was chyba jest płaska? :o Spadam stąd, bo jeszcze zacznę o sobie myśleć, że jestem deską.

Gość gość
75D to duży?! To masz w biuście 93-95 cm , to średni biust., ale 75K to już owszem duży biust

Gość gość
Boże jakie paskudne