Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCYYY

Polecane posty

Gość gość

Proszę o zrozumienie Za miesiąc jadę jadę na urlop a moje ciało to tragedia cellulit rozstępy jak mam ujędrnić ciało w 3 tygodnie pomocy błagam

Gość gość
Ale nie zrobisz tego. Ani w 3 tygodnie ani w 3 lata. Większość kobiet ma brzydkie ciało, ja też, mimo tego, że jestem szczupła. Nie rozbieram się zbytnio publicznie aby nie razić i tyle. W kostiumie kąpielowym dwu częściowym chodzę bo brzuch mam plaski ale nogi i tyłek brzydkie. Dlatego dół w tym kostiumie to spodenki a nie figi czy stringi. Tyle mogę zrobić dla otoczenia :P Jeśli masz brzuch też brzydki to wybierz zabudowane wyżej spodenki, nie biodrówki. Nie chodzę też w szortach, jeśli chodzi o krótkie spodenki. Moja długość spodenek ale i spódnic czy sukienek to do kolan. Jeśli jesteś blada to idź na opalanie natryskowe ale to tylko wtedy jak masz forsę na zbyciu. Albo użyj samoopalacza jeśli umiesz się posługiwać takim specyfikiem. Ciemniejsze ciało wygląda trochę lepiej niż blade. I się nie przejmuj !!! Kup sobie nowego ciucha to ci się humor poprawi.

Gość gość
Usunięcie słodyczy, fastfoodow i ćwiczenia coś mi pomogą ?

Gość gość
No pewnie. Do tego balsam na cellulit.

Gość gość
Nic nie pomaga, a niektóre kosmetyki na poprawę skóry uczulają na słońce. Opal się szybko po prostu, to pomaga.