Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Od 3 miesięcy spotykam się z chłopakiem poznanym na tinderze. Podczas spotkań zachowujemy się jak para. Dzisiaj zmienił sobie opis, widzę że tam nadal wchodzi... Jak się powinnam zachować w tej sytuacji? Wiem, że to wczesny etap, nie chcę wyjść na desperatkę, ale też nie chce dać sobie wejść na głowę i pozwalać mu być tylko opcją zapasową

Powiedz mu że chcesz zerwać, bo poznałaś z******tego prawiczka na kafeterii. Jeśli się przejmie to zarobisz kilka punktów u niego. Jeśli nie to szkoda czasu.

Gość gość
Tzn.jest z tobą, a szuka dalej? Powiedz, że poznalas innego i on świata za tobą nie widzi. Jesteś dla niego jedyna wymarzona. Niech palantowi mina zrzednie.

Gość gość
Dokładnie tak. Jestem osobą dosyć honorową i nie chce z nim o tym gadać. Chcę albo przeczekać i zobaczyć jak się rozwinie sytuacja (czyt. czy się zakocha) albo kopnąć go w tyłek. Jak by waszym zdaniem postąpiła mądra, dojrzała, i niezdesperowana dziewczyna na moim miejscu?

Gość gość
Myślę, że powinnaś zerwać. Nadal szuka czyli nie ma za grosz klasy i szacunku. Nie chodzi już nawet czy cię kocha czy nie, bo po tak krótkim czasie trudno to stwierdzić, ale po prostu jeśli zaczyna spotykać się z jedną osobą to należy zlikwidować wszystkie konta i portale randkowe. Tak dla zasady i szacunku wobec drugiej osoby. Jeśli nie wyjdzie zawsze przecież może sobie założyć konto znowu, jednak skoro on jest na tyle leniwy żeby dla ciebie to zrobić to nie trać na niego czasu. I lepiej nie szukaj facetów na takich portalach, gdzie ludzie są jak towary na półkach, bo normalnego i wartościowego chłopaka tam nie znajdziesz.

Gość gość
Normalna dziewczyna by mu powiedziała prawdę ze chcesz by zlikwidował na razie konto a jak nie to żegnaj bo facet codziennie jak na razie jest pewnie z inną a tys nie lepsza skoro sama masz portal