Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123321

Brak miesiączki drętwienie kończyn

Polecane posty

Gość gość123321

Witam, Od ponad dwoch tygodni spóźnia mi się miesiączka. Od pół roku mam nieregularny okres, który trwa conajmniej tydzień, max9dni- a to wszystko po zażyciu tabletki dzień po(EllaOne) przed zażyciem tabletki okres trwał 3dni oraz był regularny. Odkad spóźnia mi się okres zauważyłam, ze jestem opuchnięta, brzuch jest wzdęty, odczuwam kłucie lewego jajnika i drętwieją mi kończyny. Ostatnio piłam ok tydzień herbatę Senes(przeczyszczająca) moja dieta nie wyglądała zbyt dobrze. Jeśli chodzi o prawdopodobieństwo ciąży to sama nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test ciążowy i wyszedł wynik negatywny, mój ostatni stosunek z partnerem był podczas pierwszego dnia miesiączki. Proszę o opinie. Wizyta u ginekologa lekarza dopiero za miesiąc

Gość gość
Powtórz test

Gość gość
Pierwszy dzień miesiączki wyklucza zajście w ciąże. Jest to dzień niepłodny, biorąc pod uwagę, ze plemniki mogą przeżyć nawet do trzech dni a twój okres trwa tydzień ryzyko zajścia w ciąże jest zerowe. Herbata sense spożywana w większych ilościach niż zalecane jest w ulotce wypłukuje wszystkie przydatne wartości odżywce, co więcej sugeruje ze drętwienie kończyn jest spowodowane właśnie piciem środków przeczyszczajaych. Proszę kupić tabletki z magnezem! Tabletka dzień po to bomba hormonalna, każdy organizm reaguje na nią inaczej.. może rozregulowac okres na 1-2 cykle. Pozdrawiam