Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sasiad chodził dzisiaj po podwórku w samych majtkach

Polecane posty

Gość gość

Ma 40 lat i jest kawalerem, mieszka z matką, dobrze wie, że moje okno wychodzi na ich podwórko. Całe popołudnie chodził, plątał się, coś tam kopał i co jakiś czas spoglądał w moje okno. Miał zwykłe majtki, zielone z paskami kolorowymi na boku i tylko je, nic więcej, mógł jakieś spodenki założyć chociaż:O

Gość gość
Po co miał zakładać skoro wiedział że się przyglądasz i się podniecasz;)

Gość gość
seksi plejboj

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Widocznie lubi pokazywac swoje wdzieki....haha

Gość gość
Wcale się nie podniecałam, nie jestem zbokiem, raczej byłam zniesmaczona tą sytuacją.

Gość gość
Napisałam pewną historię o tego typu panach : http://dajed **y.pl/

Gość gość
Ja latem po swoim podwórku też tylko w stroju chodzę i co? Wolnoc Tomku w swoim domku %:)

Gość gość
A mnie brzydzą takie stare polaki po 40 flejtuchy :-/ Mam 20 lat i się do mnie dostawiają tacy w klubie albo na rynku,i w różnych miejscach.Obrzydlistwo:-/Najlepsi są faceci 25-30 lat

Gość gość
E tam, fajnym, przystojnym czterdzuestolatkiem nie pogardzilabym

Gość gość
Facetom w tym wieku właśnie najbardziej podobają się dziewczyny w wieku około 20stki a nawet młodsze.

Gość gość
fujka seksowni to są 30 latkowie i świeży a nie 40 letnie dziadziska fuj

Gość gość
gość dziś Facetom w tym wieku właśnie najbardziej podobają się dziewczyny w wieku około 20stki a nawet młodsze. X Mów za siebie.Ja mam 41 lat i mi się podobają młode ale kobiety czyli minimum 25 lat góra 30 chodziarz rowiesniczką nie pogardze jak pokocham ale najbardziej atrakcyjne i młode są 25-29 letnie dziewczyny a nie dzieciaki 20 letnie.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Autorko To dla faceta typowe, jak chce swoja osoba zainteresowac kobiete.:) Niczym King Kong,pokazujac swoj tors,wypinajac sie....tu i uwdzie. Te jego wdzieki maja na celu przykucia twojej uwagi....bys choc na chwile spojrzala na niego,moze go kreca tego typu gierki. Choc biore pod uwage jeszcze jedna kwestie,a mianowicie jego matke. Byc moze mamusi wpadlas w oko ....a ze synus kawaler ,no to w razie jakby cos z tego wyszlo ,mamusia nie bedzie miala daleko do synusia....hahahaha I tak, wi za wi ,bedziecie sie wszyscy podgladac:D

Gość gość
Wcale się nie podniecałam, nie jestem zbokiem, raczej byłam zniesmaczona tą sytuacją. X A jednak na niego łypałaś całe popołudnie, jak plątał się, kopał i patrzył w twoje okno. Patrzył w twoje okno bo widział jak w nim stoisz i się jopisz na niego. Też mam takie sąsiadki, co to myślą, że nie widzę jak im tyko czubek głowy widać znad parapetu albo jak firanka cała furkocze jak za nią chowają, żeby łypać co ja tam w siatach niosę. Ale nie martw się, są rady na takich typków. Najtańsze rolety kosztują już 50zł. Pociągasz za sznurek i nie kusi żeby patrzeć na męskie kudłate sadełko.

Gość gość
Chetnie bym temu sasiadowi zrobila loda z polykiem

Gość gość
Kiedys widzialam jak moj sasiad sikal, wyciagnal calego fiuta i sciagnal skorke do konca i sikal, patrzyl sie w moje okno

Gość gość
Kiedys widzialam jak moj sasiad sikal, wyciagnal calego fiuta i sciagnal skorke do konca i sikal, patrzyl sie w moje okno X Bo go bezwstydnie podglądałaś. Myślał że zrozumiesz jego wzrokową aluzję, ale facet przeliczył się jeśli chodzi o Twój intelekt.

Gość gość
moi sąsiedzi na golasa w ogrodzie chodzą i ich dzieci też parę razy nawet widziałam jak sąsiad posuwał sąsiadkę