Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy faceci wam się podobają?

Polecane posty

Gość gość

Jacy faceci was kręcą? Ja lubię wysokich umiesnionych brunetow. Gdy widzę takiego, zwłaszcza jak mu koszulka opina mięśnie to po prostu miękną mi kolana...

Gość gość
Popatrzę, ale nie robi na mnie wrażenia.

Gość gość
Nie lubię obcisłych koszulek..

Gość gość
Ale nie chodzi o obcisłe, tylko po prostu gdy koszulka opina mięśnie. Mam dużo szczęścia że mój mąż tak wygląda :)

Gość gość
Mój ideał: Chudy (uwielbiam chudych facetów, jak ten z kabaretu Smile - Andrzej Mierzejewski) 175 - 178 cm wzrostu Duże smukłe dłonie Lekki zarost Brązowe oczy Ahhh... jak jeszcze założy koszulę to hmhmmh :D Za jednym takim szaleję... ale on mnie nie dostrzega :(((

Gość gość
Niee, taki chudy to nie mężczyzna. Mężczyzna to musi mieć trochę ciałka żeby poczuć jego ciężar na sobie.. O takich lubię :)

Gość gość
Trochę ciałka? Chyba mięśnia. Nie wiem co kobiety lubią w takich ubitych typach. Ble. Albo w chudych.

Gość gość
Mój ideał 180 wzwyż do 190 Szczupły, najlepiej sportowa sylwetka, ale nie musi być kupa mięśni Ładny uśmiech, zęby To coś w oczach Lekki zarost Miejski luz i nonszalancka elegancja w stylu ubierania się

Gość gość
Mój ma jakieś 192cm wzrostu, a wazy chyba ponad 90kg, blisko 100. Tyle że ćwiczy codziennie od 6 lat, więc jest bosko umiesniony *_*. Dodatkowo ubiera się luźno - elegancko, czyli koszula plus jeansy. Uwielbiam czuć jego siłę i mięśnie :)))

Gość gość
gość dziś : Pasuję idealnie do opisu ;)

Gość gość
Męscy

Gość gość
Ja też jestem dość wysoka i chodzę w szpilkach, dlatego kocham to że mój ma 192 :)

Gość gość
mój też ma 192 ale jak leży na wznak wiem bo mu nogi wystają zza tapczanu a tam ściana i muszę potem rzeźbić taka prawda chłop jak się ogarnie to inaczej wygląda niż wcześniej a on pozno wstaje jak kogut ogarnie kurnik i wypedzi na pole