Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie da sie poznac normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Bo albo pantofel , albo agresywny ;-(

Gość gość
To se poznaj nienormalnego:-P

Gość gość
Najpierw napisz, dlaczego miałbym Cie poznać. Wolny,normalny chyba, bo nie wiem o co Ci chodzi, w jakiej normie. Bez doświadczeń ani nie szukający przygód, bo to wielkiego sensu nie ma.

Gość gość
normalni tacy to są na karaibach i kreca cygara

Gość gość
23.35 ile masz lat?

Gość gość
faceci sa stlamszeni przez swoje matki, wiekszosc nie ma nic swojego , tylko mieszkaja w domu rodzinnym

Gość gość
Na kafeterii szukasz normalnych?

Gość ja_Dyzio
no dobra, to teraz trochę wyobraźni i do myślenia namawiam, czy posiadasz kobieto tak zwaną wyobraźnię ? wiem, ciężka sprawa u kobiet z tak zwaną wyobraźnią przestrzenną, jak wiadomo, kobieta z powodu braku wyobraźni błyskawicznie się zgubi w lesie a nawet w parku, gdy zapytamy kobietę dlaczego na kamieniu w strumyku jest mech od północnej strony to żadna nie wie i nie rozumie pytania a w lesie to jest całkowita porażka z kobietami , zagubiona totalnie, pomyliła wszystkie kierunki geograficzne i nie ma pojęcia, jak wyjść z lasu ! oczywiście, każdy normalny facet pomoże kobiecie wyjść z lasu a kobieta uszczęśliwiona rzuca się na ramiona faceta z tekstem, wybawco mój, i teraz przed wyjściem z lasu możesz mnie teraz normalnie zgwałcić i nawet przelecieć ! prośba kobiety jest rozkazem dla faceta, a facet się nie zastanawia. ale wyobraźmy sobie, skoro posiadamy tak zwaną wyobraźnię, że nie tylko kobieta w wieku 28 lat posiada tytuł doktorski z bardzo ważnej dziedziny , jaką jest 'politologia', kobieta już zdobyła własne auto kupione na kredyt oraz małe mieszkanie kupione na kredyt, spłaty do roku 2024 ale w świetnej lokalizacji i w czasie poszukiwania kandydata lub absztyfikanta na męża poznała zupełnie przypadkiem na pijackiej imprezie faceta w wieku 29 , doktora nauk biologicznych , który w czasie imprezy towarzyskiej i imprezowej oraz przy grillu lubi trochę wypić alko i co chwilę dowala się do kobiet i kobiety łapie za tzytzki oraz lubi sprawdzać osobiście, czy kobieta przybyła na imprezę w majtkach lub bez majtek a gdy już sprawdzi to wszystkim oznajmia, że Kamila nie ma majtek pod sukienką, zgodnie z panującą modą, brawo Kamila ! a nad ranem śpi z Kamilą i co chwilę pierdzi i opowiada przez sen, czy nie możesz się normalnie położyć do normalnego bzykania ? Czy Kamila zechce sobie ułożyć z takim życie ?

Gość gość
ciekawe autorko...

Gość gość
Masz racje i do tego są niebezpieczni i chorzy psychicznie u nich to tylko sex i inne zboczenia alkochol i agresja to trzeba wywalić na inna planetę albo ubić