Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexiss

objawy pierwszej, a kolejnej ciąży

Polecane posty

Mamusie- jak to było u Was, czy mialyscie dokladnie takie same objawy pierwszej, jak i kolejnych ciąż? mówie o tych pierwszych objawach, kiedy czeka się na @...

Gość gość
Takie same. Wszystko wskazywało na okres.

Gość gość
straszne zmęczenie i w pierwszej i w drugiej. Potem się zmieniło i druga była całkiem inna, ale pierwsze objawy takie same.

Gość gość
W pierwszej ogromne zmęczenie,zawroty głowy,mdłości,brązowe place na twarzy,to była bardzo wczesna ciąża,nawet nie było widać na usg ale beta była rosnąca. Tydzień później poronilam. Także myślę,że to był 4tydzień? W drugiej czułam się świetnie,no może trochę ciężej było mi wstać z łóżka,coś mnie natchnelo żeby zrobić test mimo krwawien-mam "słabe" miesiączki więc dla mnie to normalne i dwie kreski. To był 11tydzień.

Gość gość
pierwsza ciąża tragedia. W drugiej czułam się bardzo dobrze. Teraz staramy się o trzecie dziecko i jestem ciekawa jak będzie. Szkoda tylko ze to już 8 cykli bezskutecznie ;/

Gość gość
Przy każdej ciąży miałam dokładnie takie same objawy, czyli najzwyczajniej brak objawów przez całe trwanie każdej ciąży

Gość gość
Pierwsza ciaza zero objawow,druga masakta zmeczenie,mdlosci ,tkliwe piersi ....wszystki co tylko mozliwe. Trzecia ciaza tak jak pkerwsza zwro objawow czulam sie rewelacyjnie. Tylmo synus dal mi popalic w ciazy. Powodzenia.