Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja nie znoszę ludzi, którzy oceniają innych

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomą która ciągle to robi. Krytykuje innych patrz jak ona wygląda jaki ma nos, jak on wygląda jak gruba swinia a ta twarz czerwona pijaczyna. I tak każdego dnia. Mnie też Krytykuje. Znacie takich ludzi jak ona? Sama jest nieidealna!

Gość gość
No to powiedz jej wprost "Wiesz co, jak jeszcze innych do mnie krytykujesz, a oni tego nie slysza, to ok, niech ci bedzie, ale jeski mnie kryrykujesz to wiedz, ze ty nie jestes wcale idealna, i pohamuj sie, bo zaraz ja ci wytkne twoje błędy, wady, slabosci i mankamenty urody. Nie zycze sobie zebys wlazila mi z butami w moje zycie w,taki sposob, chyba, ze sama chcesz uslyszec jaka to jesteś chu/jowa, to jak?"

Gość gość
Znam kilka takich. Jak coś takiego mówią zawsze znajduje coś mi się podoba w osobie np "no ale patrz jakie ładne włosy, buty, jaki ciepły charakter, itd". Moj mąż tak często kiedyś robił i jego rodzice też lubią się wysmiewac z innych a teraz on też mówi coś miłego. Powiedziałam że nie chcę tak uczyć dziecku że ma znaleźć negatywne cechy tylko znaleźć pozytywne. Jak jego rodzice przyjeżdżali I krytykowali to też zaczął mówić fajne rzeczy o danej osobie. Albo powiedział że nie na miejscu jest krytykować.

Gość gość
Też nie znoszę takich typów

Gość gość
A najgorsze jest to że sami mają mnóstwo wad i tego u siebie nie widzą.

Gość gość
Mialam taka kolezanke. Zerwalam kontakty. Nienawidze obgadywania..