Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ukrainki są bardziej ciepłe i kobiece ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy nie wziąć sobie ukrainki na żonę bo marzę o żonie i dziecku , najlepiej która nie miała za wiele przygód seksualnych i jest dobra skromna , w Polsce coraz częściej takich kobiet brakuje , takich które nie prowadzą wojny z facetem tylko chcą szczęśliwiej rodziny ,która nie udaje najmadrzejszej tylko chce się razem wieczorem przytulić bez udowodnienia racji krzykiem a spokojna miła rozmowa

Gość gość
Piękny opis - też bym takiej chciał. A co najważniejsze, przecież nie ma w tym nic złego. Nie napisałeś, że chciałbyś ją bić lub wykorzystywać. A ii tak kobiety się pewnie oburzą. Ale podobno niektóre Ukrainki jak są już w Polsce to też się wyzwalają

Gość gość
Znałem taką jedną polke ale pobiegla za lobuzem i teraz ja bije a ta nie chce odejść , mam dość rozbuchanych księżniczek , które mówią tylko o paznokciach , lataja na imprezy i Krzywia się na widok małych dzieci , jeszcze ten ton głosu jaki ma większość Polek taki ostry i zarozumialy, wolę jak kobieta mówi cicho miło spokojnie

Gość gość
Różnie z tymi ukrainkami osobiście znam takie które się niczym od Polek nie różnią ,ironizuja ,jedyny problem to się ładnie ubrać , nie stronia od wulgarnych flirtow ale znam też taka która pochodzi z malutkiej wioski koło zaporoza i bardzo miła dziewczyna , pochodzi z biedy ale bardzo piękna i wrażliwa

Gość gość
No i statystycznie taką ukrainka jest trochę bardziej kobieca i wrażliwa , no ale ludzie są wszędzie niestety tacy sami , nawet w Polsce na zabitej dechami wsi możesz znaleźć jakąś pauline albo kasie ,dla której to będzie przyjemność podać ci kawę czy być po prostu kobieca i miła , w miastach z tym zdecydowanie gorzej i w Polsce i na Ukrainie , to raczej dziewczyny że wsi są takie bardziej do rany przyloz

Gość gość
Musisz sam sprawdzić

Gość gość
Kiedyś taka byłam, ale nie miałam kasy i pyskatego ryjka to mnie polaczki nie docenili :P

Gość gośc gpgp
One mają włosy łonowe proste i jasne w odróżnieniu od polek. I rzadko która sobie je goli Wiem bo mam żonę stamtąd i ona włosy łonowe ucina nożykiem Tylko jest jeden mankament. Śmierdzą jej te włosy tak się nie umyje

Gość Maarrcinek
Tez mam.żonę ukraimy. Moja ma włosy łonowe kręcone, ale sobie goli i super to wygląda. Nie czułem.nigdy od nich smrodu

Gość gość
Śluz z pochwy śmierdzą cej

Gość Jajowodów
Wargi sromowe mniejsze i większe są zbrazowiale że starości. Bo moja stara ma 57 lat i jak jej liże to czuje się jak bym lizał stare rozmrozone z zamrażarki mięso wołowe posmarowane siemieniem lnianym

Gość Marle nka sromowych
A ja sobie przecielam warge sromowa , bo chciałam się.ogolić i mi się leje krew z.tych moich intymnych sromowych okolic śmierdzących sasniedzialych , starych i pomarszczony i niemytych od 6 dni , posikanych i wypackanych kałem .

Gość Ahajokem
A ja.kiedyś pokazałam.moje wargi sromowe na basenie ratowników WOPR Lalala moja wara sromowa śmierdzi gownem i sikami

Gość gość
zboczeńcy nie zasługują na żadną kobietę