Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwykle zakochuje sie bez wzajemnosci

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to jest, ze jedne pomimo szpetoty, chamstwa maja facetow ktorzy im nadskakuja, wybaczaja zdrady ,usprawiedliwiaja i nie widza tego ze sa wykorzystywani(albo udaja) itd a drugie takie jak ja- wdzieczne, nie wymagajace luksusow sa posadzane o materializm, przypisywane im jest zlo,krytyka, manipulacje, facet jest wyszczekany przy mnie a przy tamtej potulny, szantazuje, w razie klotni wylewa wiadro pomyj, oczernia po ludziach. To juz nie pierwszy raz. Nie wiem dlaczego tak jest. Wyglad ? Sredni, raczej nie powinien byc przyczyna. Moze malomownosc, delikatnosc jest powodem takiego traktowania? Nie chce sie uzalac ale tak to wyglada, smutno mi strasznie :(

Gość gość TOM
W dzisiejszych czasach mamy tyle przeróżnych wzorców myślowych, całą masę przeróżnych przeświadczeń, że ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Osobiście uważam, że bardzo często mężczyźni boją się inteligentnych, wartościowych i atrakcyjnych kobiet. Swój strach zamieniają w złość, jakąś stłumioną bądź nie nienawiść. Być może stąd biorą się te podejrzenia o materializm, niewierność iitd.