Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trabi spec

Jakie są kobiety po 32 roku życia?

Polecane posty

Gość trabi spec

Kobieta po 30 jest jak TRABANT 1.1 UŻYWANY TRABANT 1.1: PLUSY I MINUSY Plusy + niska cena zakupu // nie zawsze wymaga tyle inwestycji (na początku co młodsza) + duży bagażnik // ma większe piersi niż młodsza, i duży tyłek, ale już opadający + wydajne ogrzewanie // jest przeważnie grubsza niż młodsza to jest i cieplej od niej + duża zwrotność // w łóżku chętnie zmienia pozycje + znaczna trwałość silnika i układu napędowego // jeszcze da radę uprawiać długi i namiętny seks, jak wysportowana to i biega Minusy - przestarzały wygląd // zmarszczki, krótkie włosy, cellulit - niski poziom bezpieczeństwa // już coraz ciężej zachodzi w ciąże, powoli idzie menopauza - utrudniony dostęp do tylnych siedzeń // większe owłosienie w okolicach odbbyytu - spore zużycie paliwa // dużo pije alkoholu i płynów - drogie części zamienne // dalsze utrzymanie drogie, wymaga kremów przeciwzmarszczkowych, brania różnych leków, suplementów xD

Gość gość
hahahahahaha

Gość gość
żenujące wypociny

Gość gość
Ja tam lubie seks z takimi. Wedlug mnie sa lepsza w lozku od 20 stek. Maja wieksza fantazje, odwage i swobode.

Gość gość
Aleś ty głupi jesteś! Jestem facetem i uważam że Kobieta po 30 roku życia dopiero zaczyna być taką prawdziwą Kobietą z prawdziwego zdarzenia. Ma grację, styl , jest wtedy bardzo Kobieca. Nierzadko jest to śliczna Kobieta, którą chce się przytulać i całować. Kobiety 30+ to prawdziwe Kobiety! Ciałko jest już takie dorosłe, seksowne, piękne. Uwielbiam takie Kobiety. A mam 26 lat. One są idealne! ;)

Gość gość
Każdą to czeka, nie pocieszajcie się