Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanik do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Polecicie jakiś stanik do karmienia?

Gość gość
Ja kupowałam Alles, są ładne, usztywniane i moim zdaniem warte swojej ceny. I mają spory zakres rozmiarów. HotMilk są super, niektóre moje koleżanki miały, ale to już wyższa półka cenowa. Odpuść sobie takie miękkie szmatki, typu 2 szt za 30 zł, bo one najwyżej na noc się nadają.

Gość gość
Zetknęłam się z 2 firmami Canapol - tańszy i baby ono - droższy.Używała któraś z Was?

Gość gość
Żadne Canpole czy baby coś tam, to nie są staniki tylko szmatki rozciągliwe jak guma do żucia. Podtrzymania zero, a rozmiarówka żałosna. Chcesz mieć zatory i piersi po kolana - kup coś takiego ;) Dobre "karmniki" ma KrisLine, Ewa Michalak, HotMilk, Cake... łatwo też można przerobić dowolny zwykły stanik.

Gość gość
Lorna drew, Anita, belly button, trumph

Gość gość
Alles jest spoko. Miałam jeden , beżowy, gładki bez usztywnien . Ale mam dość mały biust . Miałam kilka z hm- średnio wygodne. 2 z triumpha, jeden super a drugi porażka.

Gość gość
dziś Lorne drew z wymienionych najmniej lubię - miało być - Amoralia (super), są jeszcze carriwell i jojo maman bebe

Gość gość
Ja miałam alles i lupoline, oba wygodne i solidne, polecam.

Gość gość
A ja polecam normalny stanik rozpinany z przodu, dla mnie staniki do karmienia nie sprawdzily się, miałam kilka, chociaż niektorych tu polecanych nie znam, więc może są rzeczywiście super.

Gość gość
Do gościa 14:32 W jaki sposób można przerobić zwykłe? Zaciekawiło mnie to. W ciąży zmienił mi się rozmiar, kupiłam kilka dobrych biustonoszy, teraz jak karmię, to nadal pasują, no ale do karmienia niewygodne :( mogłabym przerobić...

Gość gość
jeśli są zamałe pod biustem, za ok. 5 zł można kupić przedłużki. Na ebayu widziałam też kiedyś specjalne zapinki do odpinania miseczek, pewnie są też na allegro, aliexpres czy w pasmanteriach...

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam staniki do karmienia z firmy Alles, które są naprawdę porządne i wygodne. Dodatkowo mają całą kolekcję dla mam, która jest naprawdę ładna !

Gość gość
gość dziś A ja polecam przestać spamować tym szajsem! Przestańcie robić rozciągliwe szmaty, to klientki same się znajdą.