Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zdałam matury jak ukryć ?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) szkołę skończyłam w tamtym roku i miłlam rok przerwy (pracowałam) a teraz podchodzę do matury. Tak naprawde nie robie tego dla siebie, ponieważ mam pomysł na siebie i swój wlasny biznes, a ona jest mi do niczego niepotrzebna. Robie to dla mojego otoczenia konkretniej chłopaka i rodziców. Do matury niecały miesiąc. Coś umiem ale mam duże, wręcz ogromne obawy że nie zdam. Stąd moje pytanie : czy jeśli nie zdam, a powiem im że zdałam, to czy oni jakoś mogą sie o tym dowiedzieć ? Dodam, że moja szkoła jest oddalona o 35 km. Nikt z mojego grona rodziny ani chłopak tam nie chodzi. nie mam wg kontatku z ta szkola ani nauczyciele ze mna . to samo z rówieśnikami z tej szkoly. Da sie to jakoś ukryć ?

Gość gość
Bosze to tylko matura, ja sie uczylam kilka dni przed. Powtorz material i tyle, zdasz spokojnie. Nie rob tego dla innych, tylko dla siebie. Ukryc sie da o ile nikt nie bedzie ciebie prosil o pokazanie swiadectwa ;-) ale pamietaj klamstwa maja krotkie nogi. Juz nie chodzi nawet o ten papierek, ale o zmarnowany czas. Tyle chodzilas do szkoly, na zajecia i teraz z lenistwa to wszystku rzucic!!! Glupota jak nie wiem!!!!