Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam nadzieje ze podrzucicie mi jakies argumenty bo juz sama nie wiem co myśleć. Mam 22 lata ,sypiam z chłopakiem bez zabezpieczeń, okres mam nieregularny (28-33) dni cyklu. Okres miałam dostać 27.03.2018 a spóźnia mi sie mniej wiecej dwa tygodnie. Kilka dni po spodziewanych dniach okresu zrobiłam test-wyszedł negatywnie, 6 kwietnia zrobiłam test-tez negatywny - dodam ze kilka dni po spodziewanych dniach okresu miałam bardzo duzo sluzu, raz był taki rozciągliwym przejrzysty a raz mleczny( dłuzej ten mleczny sie utrzymywał) teraz ustały duze ilosci choc jest( jest go mało) i to ten mleczny. Teraz uciska mnie podbrzusze leciutenko, czasem poczuje jajniki, sutki bolały 10 dni po spodziewanym okresie teraz juz całe piersi, ale lekko . Teraz juz nie wiem co mam myslec, Czy moge być w ciązy a jak nie toco to moze byc?? Dodam ze nic mnie nie swedzi, nie piecze, upławow jakis specjalnych z tego tytułu tez nie mamusmiech.gif Pomóżcie !! usmiech.gif

Gość gość
Natychmiast do lekarza

Gość gość
Cykl regularny. Skoro tyle czasu test negatywny to nie ciąża a zaburzenia hormonalne.