Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie szafę z lustrem w pokoju gdzie spicie?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podoba mi się szafa z dużym lustrem. Ale nie wiem czy to dobry pomysł by stała w pokoju gdzie śpimy. Stałaby na ścianie ze jak się odwróce na lewy bok to bym się widziała no i tak samo jak bym się kladla siedziała na łóżku to będę się widzieć. Chyba będzie to wkurzające?

Gość gość
ja mam taka szafe. na poczatku stala na pprzeciwko lozka i wkurzalo mnie to ze caigle sie widze. niedawno przestwilam ja i stoi obok lozka. teraz jest ok.

Gość gość
ja mam na przeciwko łóżka, jak się kładę to sobie spojrzę, ale jak przekręcam się w lewy czy prawy bok to nic nie widzę. A i fajnie czasem się pobzykać przed tym lustrem:P

Gość gość
Mam dużą szafę i po środku jest lustro na wprost łóżka, ja widzę same plusy luster w sypialni:D

Gość gość
Teraz nie bo mamy chwilowo wolne pomieszczenie gdzie stoi szafa, bo sypialnia jest malutka, ale długo miałam szafę z lustrem obok łóżka, wcześniej toaletke, nigdy mi to lustro nie przeszkadzało. A mojego męża raczej kręciło w czasie seksu :)

Gość gość
może źle napisałam, po prostu szafa z lustrem jest na przeciwko czyli my do niej stopami:P wiec nikt się w niej nie widzi jak nie chce i takie rozwiązanie polecam.

Gość gość
A stopami to co innego. U mnie musiałaby stać na ścianie po lewo wiec śpię na boku otwieram oczy a tu lustro. A jak ze światłem słonecznym? Nie odbija słońce?

Gość gość
u mnie jak stala naprzeciw okna to wiadopmo odbijalo a teraz szafa stoi naprzeciw dzwi do pokoju i jest super.a obok szafy na tej samej scianie naroznik.

Gość gość
Tak, mam taką szafę z lustrami na całą ścianę. Cudownie powiększa przestrzeń, a na siebie rzadko w lustro spoglądam :-)

Gość gość
My mamy garderoby a nie szafy.

Gość gość
Ja mam szafy, szybciej mi w nich posprzątać. W garderobie to po dwóch miesiącach chyba bym się nie odnalazła. :)

Gość gość
Lustro w sypialni to fajna sprawa i to takie duże.

Gość gość
Mam i nigdy nie myślałam o tym

Gość gość
Ja się obawiam ze będzie mnie wkurzać odbijanie słońca i to ze będę się cały czas sobie przyglądać. Dodatkowo mam niemowlaka ktury lada chwila będzie strzelał ciągle miny i jeszcze palcowal lustro

Gość gość
Mam i w niczym nie przeszkadza, mamy większość szaf z lustrami właśnie by powiększyć przestrzeń, a jakoś rzadko się w nich przeglądamy:) kwestia przyzwyczajenia

Gość gość
A czy ma któraś z was szafę postawiona tak jak ja? Ze siedzę na łóżku widzę się... kładę się na lewy bok widzę się... i po tej samej stronie co łóżko mam okno wiec promienie słońca będą padać na szafę Oczywiście mam rolety ale lubię jak mam słoneczko w pokoju. Musze dziś najdalej do jutra podjąć decyzję czy z lustrem czy bez

Gość gość
Z lustrem optycznie powiekszy pokoj Do tego mozna sie obserwować z mezem podczas igraszek ;-)

Gość gość
Mamy w sypialni zabudowana garderobe, otwierana drzwiami z lustrem. Mi to odpowiada.

Gość gość
Ja niestety nie mam ale na pewno w przyszlosci miec bede :) Kiedys wynajmowalismy mieszkanie z taka szafa- cala sciana byly to 3 przesuwane panele lustrzane. Uwielbialam sie w niej przegladac podczas seksu.