Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z zamianą partnerów

Polecane posty

Gość gość

tak bardzo chciałam zamianę bo mój mąż chociaż dobrze zbudowany i wysportowany miał małego penisa i nie zaspokajał mnie zwłaszcza po ciąży. Mój nie chciał ale w końcu się zgodził. Poznaliśmy fajną parę i tamten facet był super . Spotykaliśmy się parę razy z wymianą i było super bo tamten mnie zaspokajał. Oni byli młodsi, dziewczyna szczupła i filigranowa z małym biustem - zgrabna . Potem okazało się, że mąż spotyka się z tamtą jeszcze niezależnie za plecami moimi i jej męża. W końcu wyszło, razem wyjechali do USA i teraz przysyła mi tylko alimenty. Jestem sama bo jej mąż był wkurzony na nas wszystkich poza tym nie chciał mnie starszej z dzieckiem i jak mówił chciał tylko wzbogacić seks. Nie wiem czemu ona zakochała się w moim i nie przeszkadzał jej, że jest starszy i ma mniejszego siurka. To było 5 lat temu. Teraz w końcu ochłonęłam i szukam kogoś nowego kto zaakceptuje mnie i dziecko

Gość gość
Bo taka niesprawiedliwość jest na świecie, Ze to kobiety o wiele częściej zakochują się w swoich kochankach a nie odwrotnie! :( Widzisz, sama jak takie czworokątny są ryzykowne...twój mezus polecial za młodszą doopa

Gość gość
A ile masz lat? ;)

Gość gość
Mialas dobrze niedocenilas tego. Zaczelas sie puszczac. Teraz inna docenila to co ty mialas a ty zostalas sama z dzieckiem. Przez ciebie dziecko zostalo bez pelnej rodziny. Nie oczekuj, ze ktos bedzie cie chcial i nie zaslaniaj sie dzieckiem bo to ty nagrobilas.

Gość gość
Jaki normalny człowiek będzie z przyzwoleniem patrzył kiedy jego mąż /żona była się z kimś innym?????

Gość gość
Trzeba być nienormalnym, aby zgadzać się na takie akcje. Jakbym się dowiedział, że moja zona kogoś całowała, to by mi było zle z tym, a co dopiero patrzeć jak się z kimś kocha. To jest choroba ta wasza wymiana partnerów!

Gość gość
tak na prawdę raczej nie całujesz się i nie ma miłości i czułości. Drugi partner jest aby się podniecić a jeśli dochodzi do wymiany i seksu z nim to traktuje się go jak dildo czy wibrator - czyli narzędzie do seksu i gadżet erotyczny. A przecież normalnie nie zakochasz się w gadżecie. Jeśli pary wymieniające się partnerami trzymają się takich zasad to nie musi to prowadzić do rozpadu małżeństw. Niestety jak widać czasami idzie coś nie tak i facet zakochał się w dziewczynie, która w zamyśle żony miała być dla niego tylko zastępczą pochwą w sytuacji, kiedy ona była zaspokajana przez drugiego z tej racji, że tamten był lepiej wyposażony. Z cuckold jest trochę inaczej bo tutaj tworzymy relację, która ma mężczyznę upokorzyć. Tu wyraźnie jest relacja dominacji czyli facet ma fetysz bycia dominowanym i upokarzanym a jednocześnie lubi patrzeć jak jego kobieta jest zaspokajana i jej zaspokojenie daje mu zadowolenie. Ale relacja cuckold to jest raczej 2m+f (przy czym mężczyzna w relacji cuckold jest upokarzany tym, że jego żona jest zaspokajana przez innego na jego oczach a on się może co najwyżej tylko masturbować - często jest wyśmiewany). Myślę, że w tym, co opisuje ta kobieta doszło do pomieszania. Ona pewnie wcześniej wyśmiewała się (bo robi to teraz także) w wymiarów jego penisa. Prawdopodobnie tamta dziewczyna też nie była zadowolona z relacji z mężem mimo, że był "lepiej wyposażony". Oboje zostali w jakimś sensie zmuszeni do wymiany partnerów i w ten sposób upokorzeni ale "wyszło im to na dobre" bo spotkali się i poczuli ze sobą bratnią duszę. Mniejszy penis w tamtym układzie okazał się nie być istotną przeszkodą i nagle między nimi zaiskrzyło. I klasycznie karma wróciła. Ci co gardzili swoimi partnerami zostali "na lodzie"

Gość gość
popieprzeni swingersi nie ma co

Gość gość
jak miała wiadro, to każdy za mały. rozsądny facet nie bierze kobiety z cudzym dzieckiem.

Gość gość
Tak sie konczy sluchanie feministek i tej propagandy prorozwiazlosci

Gość gość
oj tam ... swingują też faceci - w gruncie rzeczy najczęściej całe pary - ale fakt ja tego nie akceptuję i uważam za taką raczej "obopólną zdradę z przyzwoleniem" - jak nie od razu to na pewno z czasem musi się to negatywnie odbić na związku