Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót do byłego.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od dwóch miesięcy jestem singielka, mój były chłopak zostawił mnie że względu na to że nie miał czasu dla mnie a ja się ciągle o to czepialam (podkreślam że kiedy mógł to się odzywal, ale ja wolałam jak odzywał się do mnie cały czas) tłumaczył mi że woli teraz wgl się nie odzywać bo nie chce się kłócić, to go meczy i postanowił zrobić sobie przerwę która trwa już 2 miesiące. Mi na nim nadal zależy, ciągle o nim myślę, mamy kontakt sporadyczny piszemy co ok. Tygodnia wieczorami. Teraz nasz kontakt się poprawił, piszemy codziennie i wczoraj zaprosił mnie na wesele tłumacząc że miałby z kim iść ale woli ze mną bo mnie bardzo dobrze zna i to będzie taki wypad przyjacielski, ja oczywiście się zgodziłam podkreślając no jeżeli to wypad po kumpelsku to ok, chociaż wgłębi mam nadzieję że się zejdziemy. Co o tym myślicie? Czy on chce do mnie wrócić? Co mam zrobić żeby zrozumiał co stracił? Pomóżcie!! Bardzo mi na nim zależy nie wiem co mam robić.... Bym chciała żeby zauważył że się zmieniłam i że już nie będę się czepiać o to że nie ma dla mnie czasu w dzień bo pracuje...

Gość gość
'wgl' i wszystko stalo sie jasne

Gość gość
Co stało się jasne?

Gość gość
Nie miał dla Ciebie czasu czy raczej Nie poświęcał KAZDEJ wolnej minuty Tobie? Widać jesteś bluszczem

Gość gość
Ale zrozumiałam swój błąd i chce go naprawić? Jak myślicie jest to możliwe ? Co mogę zrobić...