Młoda 17 0 Napisano Kwiecień 10, 2018 Mam 17 lat i uprawiałam seks po imprezie bez zabezpieczenia. Chłopak nie doszedł we mnie ale miałam dni płodne. Jaka jest szansa na zajście w ciążę . Pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2018 Szansa duza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła3 55 Napisano Kwiecień 10, 2018 Moim zdaniem bardzo duża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 Spora. Szanuj sue dziewczyno bo potem mozesz zalowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Jestem z chłopakiem 10 miesięcy. Szanuje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Zrób test ciążowy i wszystko będzie wiadome. Szansa na ciąże bez gumki dodatkowo w dni płodne jest b. duża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Hej ja mam 20 lat więc obie jesteśmy bardzo młode :3 Moge ci napisać że możliwość jest mała ale jest coś takiego jak preejakulat i poczytaj o tym a bez badań sie nie obejdzie ale możliwość zajścia jest bardzo mała życzę powdzonia i uważaj następnym razem z chłopakiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 10 miesięcy? I co z tego? Możesz być i 10 lat, kwestia tego czy jesteście gotowi na rodzicielstwo? Pewnie nie, więc szanuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 mylisz pojęcia kobieta sie szanuje kiedy sex uprawia po slubie przed jest dzi/wk/a która sprzedają sie za miłość https://www.youtube.com/watch?v=9rRzRrSarBc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Ja mam na myśli szacunek do siebie w innym ujęciu. Nie ryzykować własnej przyszłości, własnego życia, podejmować świadome mądre decyzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2018 Dobrze. Rozumiem. Zwykle mam wszystko poukładane i jestem ogarnięta. Ale serio teraz ta wpadka i się mega boje. Nie chcę sobie zniszczyć życia. I szanuje sie. Mój chłopak jest narazie daleko odemnie w internacie i serio nie spotykamy się często więc nie mówcie że się nie szanuje bo uprawiam seks z tym samym chłopakiem. Kochamy się. Może 3 razy na miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2018 Co to jest 10 miesiecy zwiazku skoro spotykacie sie sporadycznie. Jestes bardzo mloda i mozesz miec jeszcze z 10 zwiazków zanim spotkasz tego odpowiedniego. I co z kazdym bedziesz uprawiać seks. No średnio bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
np Karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2018 Młoda 17 jak tam wynik testu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młoda 17 0 Napisano Kwiecień 13, 2018 Nie robiłam jeszcze . Myślę że za wczesnie. Minęło 5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2018 Moj bosh xD kazdy seks bez zabezpiecxenia to szansa na bejbi xD Ja w wieku 17 lat zastanawialam sie jaka postac w grzze wybrac heala cxy dpsa a nie po i prezach sie upijalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młoda 17 0 Napisano Kwiecień 15, 2018 No widzisz takie czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 skoro się nie zabezpieczaliście to oczywiście ze istnieje możliwość ciąży. A skąd wiesz ze miałaś dni płodne? Jak je wyznaczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młoda 17 0 Napisano Kwiecień 16, 2018 Kalendarzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Kwiecień 17, 2018 Młoda.1.Kalendarzyk NIE działa.Jeśli na serio interesuje Cię naturalna antykoncepcja, ale taka na miarę XXI wieku, a nie taka naszych babć, polecam np.mikroskop owulacyjny ze śliny -niczego nie "wylicza", pokazuje po prostu czy danego dnia jesteś płodna czy nie.Sama używam też aplikacji sympto, ale tutaj już trzeba dokładniej obserwować swoje ciało.Śluz, temperaturę, szyjkę macicy. Na początek wystarczy Wam ślina. 2.W dni płodne zawsze, ale to zawsze używaj prezerwatywy. Do zapłodnienia wystarczy śladowa ilość plemników. 3.Żeby test ciążowy z moczu był wiarygodny, trzeba odczekać co najmniej 14 dni od stosunku.Wcześniej, po tygodniu, możesz zrobić badanie beta-hcg z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda 17 Napisano Kwiecień 23, 2018 Dziękuję za wasze rady. Robiłam test. Wyszedł negatywny. Teraz okres mi się spóźnia 2 dni ale myślę że to ze stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 Hej. Co ma wspólnego szanownie w zajście w ciążę? Ja w wieku 18 lat przeżylam pierwszy raz z chłopakiem z którym byłam 9 miesięcy i to oznacza że się nie szanuje.? Jeżeli się kocha druga osobę i jest się pewnym, zdecydowanym i chce się jej oddać to nie oznacza to że się dziewczyna nie szanuje... A poza tym ja obecnie jestem z moim obecnym partnerem 9 lat i nigdy się nie zabezpieczalismy i nie zaszłam w ciążę nie planowana... Jak chcieliśmy mieć dziecko to oczywiście kochalismy się do końca. Więc moim zdaniem nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Kwiecień 25, 2018 Spóźnianie się okresu do 7 dni nie świadczy o ciąży.:) Spokojnie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chikichiki 0 Napisano Kwiecień 25, 2018 zamiast zastanawiać się nad tym czy po seksie bez zabezpieczenia zajdziesz w ciążę - stosuj zabezpieczenie. proste jak budowa cepa, prawda? przecież kupno prezerwatywy to nie majątek, a można się zabezpieczyć i ograniczyć sobie ilość stresu i nerwów. Po co się zamartwiać gdy facet skończy w środku? Nie lepiej się zabezpieczyć prezerwatywą albo postawić na tabletki antykoncepcyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach