Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mi ktos wytlumaczy..

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule. Jestem fizjoterapeutka i mama dwojki chlopakow i za chwile powitamy na swiecie dziewczynke. Mimo to nie ogarniam tej wszechobecnie panujacej mody na wkladanie, raptem kilku dniowych maluszkow do tych wszystkich lezaczkow, bujaczkow, hustaweczek pierduleczek i zasypywanie internetu nagraniami z tych chwil. Czy dla tych wszystkich instamatek naprawde wazniejszy niz zdrowie i prawidlowe ulozenie maluszka jest fejm, i obniesienie sie z tym jaka super droga zakupily huśtawke itp? Troche mnie przeraża ta moda, bo mam wrazenie ze niektórym matkom internet wyzarl mozg. Może mnie za to objedziecie, ale uwazam ze na wszystko jest czas i pora.

Gość gość
Nigdy nie widziałam na insta zdjęć noworodka w leżaczku. Same starsze niemowlaki, możesz podać jakieś przykłady?

Gość gość
A ja właśnie widzialam. Takie majace po tydzien gora dwa. A matki to tłumaczyly tym ze inaczej sie dra a tak to sa spokojne.

Gość gość
rozumiem Cię autorko, niestety nie każdy dorósł do rodzicielstwa.

Gość gość
nie wiem skad bierzesz takie zdjecia, moze masz dziwnych znajomych, nie widzialam noworodków w hustawkach...

Gość gość
Też nie widziałam. Zero. Może masz dziwnych znajomych.

Gość gość
Oczywiscie inteligentne kafeterianki pomyslaly u hustawkach takich jak na placach zabaw.